Scherp zicht voor topprestaties

Haal alles uit de lente en dit mooie sportseizoen. Kom daarom langs bij onze optiek voor een nieuwe sportbril op sterkte. Je krijg nu 30% korting bij aankoop van een paar sportglazen van Zeiss. Het team van Zonneveld Optiek in Heiloo heeft de juiste vakkennis om jou de perfecte sportbril aan te meten. Veel glazen zijn ook te krijgen met extra curve voor een nog beter zicht.

Zonneveld Optiek heeft een speciale sportbrillen collectie die met zorg is uitgezocht. Je krijgt nu 30% korting op de sportglazen van Zeiss, bijvoorbeeld in combinatie met een een Oakley of Rudy Project sportbril. Beide merken zijn gespecialiseerd in sportbrillen die unieke eigenschappen hebben voor de passende activiteiten. Denk aan golf, tennis, skiën of biken.

Sportbrillen

Beter zien, beter presteren

De brillen van Oakley sluiten perfect aan op jouw gezichtsvorm, en zijn daarom ook de meest gedragen zonnebrillen onder topsporters. Oakley brillen worden gemaakt volgens de unieke techniek Oakley High Definition Optics. Deze techniek is in 1984 door het Oakley ontwikkelt en tegenwoordig tot in de details geperfectioneerd. Oakley brillen worden door Zonneveld Optiek ook op sterkte aangeboden en op maat gemaakt.

Rudy Project, in 1985 opgericht in Treviso, Italië, is al meer dan 30 jaar een wereldleider op het gebied van sportbrillen. In samenwerking met atleten heeft Rudy Project een verzameling producten ontwikkelt die de veiligheid, het comfort en vooral de prestaties van atleten op elk speelveld verhogen. Ook de zonnebrillen van Rudy Project worden door ons op sterkte aangeboden.

De uitstekende eigenschappen in zicht en comfort en de aerodynamische eigenschappen  van zowel Rudy Project als Oakley staan garant voor topprestaties.

Kom langs bij onze optiek en laat ons jou adviseren welke sportbril het beste past!

Lees het hele verhaal over sportbrillen op onze sportbrillen pagina.

Blijf op de hoogte

Zonneveld optiek actueel

Branddays

Zonneveld Optiek Branddays

Deze lente geven de specialisten van enkele topmerken exclusief voor onze klanten* een presentatie van hun nieuwste collectie. Wij nodigen iedereen uit om langs te komen bij Zonneveld Optiek om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied …

Lees verder
Ontdek onze nieuwe collectie

Ontdek onze nieuwe collectie

Ben je toe aan een nieuwe, frisse look? Kom dan langs in onze optiek*, de kans is groot dat je enthousiast wordt van onze nieuwe brillencollectie. Bijvoorbeeld van dit montuur van Dita. Of je valt op een montuur uit de collectie van Barton Perreira, Lindberg, Res/Rei, Mykita of een van onze andere t …

Lees verder
Soft Wear contact lenzen

Soft Wear lenzen

Contactlenzen zijn voor vrijwel iedereen geschikt, en Zonneveld Optiek biedt verschillende varianten aan. Nu ook Soft Wear contactlenzen. Deze lenzen onderscheiden zich door het hoge comfort en het beste zicht. Soft Wear lenzen – Dé oplossing voor lensdragers met behoefte aan een leesondersteuning.

Lees verder
Website artikel overzicht

Onze optiekwinkel blijft open.

Ons thuisleven wordt veel aangenamer met een goede bril. Of je jezelf nu verliest in een mooi boek, online vergadert of dat laatste stukje puzzel legt. Nu een multifunctionele bril voor 269,-.

Lees verder
Matttew brillen

MATTTEW brillen

MATTTEW brillen bij Zonneveld Optiek. Monturen moeten opvallen door hun esthetische, originele, creatieve, kleurrijke ontwerp zodat mensen er meerdere van willen hebben, omdat ze willen dat de bril past bij wat ze dragen.

Lees verder
Zeiss kijkprofiel

Mijn Kijkprofiel

Bepaal jouw persoonlijke kijkgewoontes en ontdek de geïndividualiseerde brillenglasoplossing van ZEISS ‘Mijn Kijkprofiel van ZEISS’ laat je zien waar jouw ogen dagelijks aan blootgesteld worden en welke brillenglasoplossing van ZEISS problemen verhelpen kan.

Lees verder
Zeiss SmartLife actie

ZEISS SmartLife brillenglazen

Omdat digitale apparaten een integraal onderdeel van ons leven zijn, hebben we toegang tot een breed netwerk en meer informatie. Continue verbonden zijn is in vele opzichten een zegen, maar het betekent ook dat we zelden uitschakelen – noch onze apparaten, noch onze geest. Hetzelfde geldt voor onze …

Lees verder
Myopie

Kinderen en bijziendheid: kom langs voor de oogcheck

Myopie, ofwel bijziendheid, komt door het veelvuldig gebruik van kleine beeldschermen steeds vaker en op steeds jongere leeftijd voor. Bijziendheid bij kinderen kan worden voorkomen, afgeremd of verholpen door tijdige en regelmatige controle. Zonneveld kan jouw kind goed adviseren of een correctie n …

Lees verder