web analytics
Brandday14 November

Zonneveld Optiek viert feest

De hele maand november staat in het teken van ons 30 jarig jubileum.

Bij Zonneveld Optiek worden al ruim 30 jaar brillen met passie en enthousiasme ingekocht en verkocht. Zonneveld Optiek is vakkundig, innovatief en creatief. Sinds 1991 zijn wij dé opticien voor jouw bril, zonnebril en contactlezen, en ook in de toekomst zullen wij jou met vakkundigheid en plezier helpen bij het kiezen van het perfecte montuur. Al 30 jaar uitgesproken, maar nog lang niet uitgekeken.

Aanmelden voor de minibeurs in Pakhuis Dekker

  Waar

  Pakhuis Dekker

  Wanneer

  14 november
  13.00 – 19:00 uur

  Adres

  Holleweg 100
  Heiloo

  Er is parkeergelegenheid bij het Stationscentrum (onder onze winkel) of op het parkeerterrein De Kreek. Je kunt helaas niet parkeren op het parkeerterrein naast het Pakhuis.

  ANDY WOLF DICK MOBY LINDBERG PIERRE GOUVERNEUR AUDIGIER RES REI ZEISS

  Zonneveld Optiek Brandday in pakhuis Dekker

  Om ons 30 jarig jubileumjaar extra feestelijk te beginnen organiseren wij samen met de specialisten van enkele topmerken een minibeurs in Pakhuis Dekker in Heiloo.

  Wij nodigen iedereen uit om op zondag 14 november vanaf 13:00 uur langs te komen bij Pakhuis Dekker aan de Holleweg in Heiloo.

  Onder het genot van een hapje en een drankje kun je kennis maken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van brillenmode. Geniet van drinks en food en laat je verrassen door de bijdrage van diverse professionals op het gebied van beauty en eyewear.
  Tijdens deze speciale dag zijn de uitgebreide collecties te bekijken van Lindberg, Andy Wolf, Pierre, Gouverneur Audigier, Dick Moby, Res Rei en een presentatie van ZEISS.

  Als je tijdens de BrandDay een bril koopt krijg je 30% korting op het montuur.

   

  Meld je aan voor de BrandDay op 14 november. Reserveer je plaats telefonisch: 072 533 12 75 of via het formulier op deze pagina.

  Blijf op de hoogte

  Zonneveld optiek actueel

  Zonneveld Optiek Cadeaubon

  Zonneveld Optiek cadeaubon leuk om te geven

  Onze cadeaubon zit in een nieuw jasje. Hoewel het heel leuk is iets voor jezelf te kopen, is het vaak nóg leuker iets aan een ander te geven. Aan een familielid, geliefde, vriend, vriendin. Daarom kun je bij Zonneveld Optiek naast onze uitgebreide brillencollectie ook een cadeaubon kopen!

  Lees verder
  Collectie-SS2021 - Yellow Pius

  Yellow Plus Japanse monturen

  Nieuw in de collectie van Zonneveld Optiek, het japanse merk Yellow Plus. Dit Japanse brillenmerk laat zien dat traditie en nieuwe ontwikkelingen hand in hand gaan.

  Lees verder
  Merk zonnebril op sterkte

  Nieuwe collectie zonnebrillen

  Ben je toe aan een nieuwe zonnebril? Kom dan langs in onze optiek, de kans is groot dat je enthousiast wordt van onze nieuwe zonnebrillen collectie.

  Lees verder
  Sportbrillen

  30% korting op Zeiss sportglazen

  Haal alles uit de lente en dit mooie sportseizoen. Kom daarom langs bij onze optiek voor een nieuwe sportbril op sterkte. Je krijg nu 30% korting bij aankoop van een paar sportglazen van Zeiss. Het team van Zonneveld optiek in Heiloo heeft de juiste vakkennis om jou de perfecte sportbril aan te mete …

  Lees verder
  Soft Wear contact lenzen

  Soft Wear lenzen

  Contactlenzen zijn voor vrijwel iedereen geschikt, en Zonneveld Optiek biedt verschillende varianten aan. Nu ook Soft Wear contactlenzen. Deze lenzen onderscheiden zich door het hoge comfort en het beste zicht. Soft Wear lenzen – Dé oplossing voor lensdragers met behoefte aan een leesondersteuning.

  Lees verder
  Ontdek onze nieuwe collectie

  Ontdek onze nieuwe collectie

  Ben je toe aan een nieuwe, frisse look? Kom dan langs in onze optiek*, de kans is groot dat je enthousiast wordt van onze nieuwe brillencollectie. Bijvoorbeeld van dit montuur van Dita. Of je valt op een montuur uit de collectie van Barton Perreira, Lindberg, Res/Rei, Mykita of een van onze andere t …

  Lees verder
  Website artikel overzicht

  Onze optiekwinkel blijft open.

  Ons thuisleven wordt veel aangenamer met een goede bril. Of je jezelf nu verliest in een mooi boek, online vergadert of dat laatste stukje puzzel legt. Nu een multifunctionele bril voor 269,-.

  Lees verder
  Matttew brillen

  MATTTEW brillen

  MATTTEW brillen bij Zonneveld Optiek. Monturen moeten opvallen door hun esthetische, originele, creatieve, kleurrijke ontwerp zodat mensen er meerdere van willen hebben, omdat ze willen dat de bril past bij wat ze dragen.

  Lees verder
  Zeiss kijkprofiel

  Mijn Kijkprofiel

  Bepaal jouw persoonlijke kijkgewoontes en ontdek de geïndividualiseerde brillenglasoplossing van ZEISS ‘Mijn Kijkprofiel van ZEISS’ laat je zien waar jouw ogen dagelijks aan blootgesteld worden en welke brillenglasoplossing van ZEISS problemen verhelpen kan.

  Lees verder
  Zeiss SmartLife actie

  ZEISS SmartLife brillenglazen

  Omdat digitale apparaten een integraal onderdeel van ons leven zijn, hebben we toegang tot een breed netwerk en meer informatie. Continue verbonden zijn is in vele opzichten een zegen, maar het betekent ook dat we zelden uitschakelen – noch onze apparaten, noch onze geest. Hetzelfde geldt voor onze …

  Lees verder
  Myopie

  Kinderen en bijziendheid: kom langs voor de oogcheck

  Myopie, ofwel bijziendheid, komt door het veelvuldig gebruik van kleine beeldschermen steeds vaker en op steeds jongere leeftijd voor. Bijziendheid bij kinderen kan worden voorkomen, afgeremd of verholpen door tijdige en regelmatige controle. Zonneveld kan jouw kind goed adviseren of een correctie n …

  Lees verder