MATTTEW brillen

Originele en kleurrijke monturen

Dat een bril meer is dan alleen een optisch instrument wordt duidelijk als je de brillen van MATTTEW ziet.

Dit Belgische merk is acht jaar geleden gelanceerd door Matthieu Dûchene en Phillipe Herman, die hiervoor werkzaam waren als designers voor verschillende gerenommeerde merken. Voor hen is iedere bril een kunstwerk, waar ieder detail van groot belang is. Deze minutieuze fascinatie is bijna vergelijkbaar met die van een beeldhouwer.

Tussen de rechte lijnen en hoeken wordt met ruimte gespeeld, wat ieder ontwerp bijzonder maakt. “Mensen willen geen brillen meer die een gezicht rond laten lijken of een bril die een te ernstige of intellectuele look geven”.
Monturen moeten opvallen door hun esthetische, originele, creatieve, kleurrijke ontwerp zodat mensen er meerdere van willen hebben, omdat ze willen dat de bril past bij wat ze dragen.

  • Matttew brillen
  • Matttew brillen
  • Matttew brillen
  • Matttew brillen
  • Matttew brillen
  • Matttew brillen
  • Matttew brillen

De bril als accessoire.

Iedere brillendrager is uniek, en een bril mag hier niet voor onderdoen.
MATTTEW wordt dan ook gekenmerkt door hun esthetische, originele, creatieve ontwerpen, die zich onderscheiden met hun kleur. De MATTTEW bril is een verlengstuk van je persoonlijkheid, en laat je kleurrijk door het leven gaan.

De nieuwe MATTTEW collectie is bij Zonneveld verkrijgbaar, en we verwelkomen je graag in de winkel. Wij kunnen jou persoonlijk adviseren welke MATTTEW bril bij jou past.​

Blijf op de hoogte

Zonneveld optiek actueel

Website artikel overzicht

Onze optiekwinkel blijft open.

Ons thuisleven wordt veel aangenamer met een goede bril. Of je jezelf nu verliest in een mooi boek, online vergadert of dat laatste stukje puzzel legt. Nu een multifunctionele bril voor 269,-.

Lees verder
Brillen wisselweken

Brillen wisselweken

Zonneveld optiek wil samen met jou 2021 ingaan met een frisse blik. Daarom krijg je bij ons in het nieuwe jaar korting op een groot assortiment merkmonturen. Met kortingen oplopend tot wel 100% op het montuur. Hoe beter het jaar te beginnen dan met een nieuwe bril!

Lees verder
Zeiss kijkprofiel

Mijn Kijkprofiel

Bepaal jouw persoonlijke kijkgewoontes en ontdek de geïndividualiseerde brillenglasoplossing van ZEISS ‘Mijn Kijkprofiel van ZEISS’ laat je zien waar jouw ogen dagelijks aan blootgesteld worden en welke brillenglasoplossing van ZEISS problemen verhelpen kan.

Lees verder
Zeiss SmartLife actie

ZEISS SmartLife brillenglazen

Omdat digitale apparaten een integraal onderdeel van ons leven zijn, hebben we toegang tot een breed netwerk en meer informatie. Continue verbonden zijn is in vele opzichten een zegen, maar het betekent ook dat we zelden uitschakelen – noch onze apparaten, noch onze geest. Hetzelfde geldt voor onze …

Lees verder
40% korting op een paar sportglazen van Zeiss

40% korting op Zeiss sportglazen

Haal alles uit de herfst en dit mooie sportseizoen. Kom daarom langs bij onze optiek voor een nieuwe sportbril op sterkte. Je krijg nu 40% korting bij aankoop van een paar sportglazen van Zeiss. Ons team heeft de juiste vakkennis om jou de perfecte sportbril aan te meten. Veel glazen zijn ook te kri …

Lees verder
Myopie

Kinderen en bijziendheid: kom langs voor de oogcheck

Myopie, ofwel bijziendheid, komt door het veelvuldig gebruik van kleine beeldschermen steeds vaker en op steeds jongere leeftijd voor. Bijziendheid bij kinderen kan worden voorkomen, afgeremd of verholpen door tijdige en regelmatige controle. Zonneveld kan jouw kind goed adviseren of een correctie n …

Lees verder