web analytics

Zeiss

Mijn Kijkprofiel

Bepaal jouw persoonlijke kijkgewoontes en ontdek de geïndividualiseerde brillenglasoplossing van ZEISS

‘Mijn Kijkprofiel van ZEISS’ laat je zien waar jouw ogen dagelijks aan blootgesteld worden en welke brillenglasoplossing van ZEISS problemen verhelpen kan.

De informatie die je geeft over jouw persoonlijke levensstijl leidt tot een zichtprofiel waarmee Zonneveld Optiek een optimaal advies kan geven bij de volgende afspraak. In combinatie met de resultaten van jouw oogmeting krijg je van ZEISS een brillenglasoplossing die precies bij jouw levensstijl en kijkgewoontes aansluit.

Kijk voor meer informatie over oogmetingen ook op onze oogzorgpagina.

 

 

Onze ogen zijn niet gemaakt voor de digitale wereld

Er zijn diverse redenen waarom informatie over uw persoonlijke levensstijl en kijkgewoontes erg belangrijk zijn voor jouw ZEISS-opticien.

De opkomst van nieuwe technologieën en digitale apparaten de afgelopen jaren heeft ons alledaagse leven zowel thuis als op het werk dramatisch veranderd. We brengen gemiddeld vijf uur per dag door met het kijken op onze smartphone, tablet, of het kijken naar de tv. We werpen zelfs wel 80 keer per dag een blik op onze mobiele telefoon. En deze trend zet zich in versneld tempo voort.

De verhoogde eisen die aan onze ogen gesteld worden gelden ook voor het autorijden. Slecht weer en slechte verlichting zijn natuurlijk een enorme uitdaging, maar ook de verblinding en het vermeerde gebruik van navigatiesystemen in voertuigen vereisen dat onze ogen constant van focus wisselen tussen de kleine informatiedisplays dichtbij en ver weg. Dit verlangt het uiterste van onze ogen, wat – vanaf de leeftijd van 30 jaar – kan leiden tot oogmoeheid.

Of het nu op het werk is of thuis, deze technologische vooruitgang verandert niet alleen ons leven revolutionair, maar belast onze ogen ook steeds meer – zowel op het werk als in ons privéleven.

‘Mijn Kijkprofiel van ZEISS’ bepaalt welke visuele eisen je hebt op de volgende gebieden:

  • Het werk
  • Dagelijkse activiteiten
  • Digitale activiteiten
  • Mobiliteit
  • Vrije tijd

Het eindresultaat is jouw persoonlijke zichtprofiel en een aanbevolen brillenglasoplossing van ZEISS die precies aansluit bij jouw persoonlijke kijkgewoontes – dit alles geheel gratis en vrijblijvend.

Je kunt je persoonlijke zichtprofiel uitprinten, of als QR-code meenemen. Onze opticien zal je zicht testen en jouw ogen onderzoeken. Met de resultaten van ‘mijn zichtprofiel’ en de oogmeting kan Zonneveld Optiek je de brillenglasoplossing van ZEISS aanbevelen die het beste bij jouw behoeftes past.

Blijf op de hoogte

Zonneveld optiek actueel

Zonneveld Optiek Cadeaubon

Zonneveld Optiek cadeaubon leuk om te geven

Onze cadeaubon zit in een nieuw jasje. Hoewel het heel leuk is iets voor jezelf te kopen, is het vaak nóg leuker iets aan een ander te geven. Aan een familielid, geliefde, vriend, vriendin. Daarom kun je bij Zonneveld Optiek naast onze uitgebreide brillencollectie ook een cadeaubon kopen!

Lees verder
Collectie-SS2021 - Yellow Pius

Yellow Plus Japanse monturen

Nieuw in de collectie van Zonneveld Optiek, het japanse merk Yellow Plus. Dit Japanse brillenmerk laat zien dat traditie en nieuwe ontwikkelingen hand in hand gaan.

Lees verder
Merk zonnebril op sterkte

Nieuwe collectie zonnebrillen

Ben je toe aan een nieuwe zonnebril? Kom dan langs in onze optiek, de kans is groot dat je enthousiast wordt van onze nieuwe zonnebrillen collectie.

Lees verder
Sportbrillen

30% korting op Zeiss sportglazen

Haal alles uit de lente en dit mooie sportseizoen. Kom daarom langs bij onze optiek voor een nieuwe sportbril op sterkte. Je krijg nu 30% korting bij aankoop van een paar sportglazen van Zeiss. Het team van Zonneveld optiek in Heiloo heeft de juiste vakkennis om jou de perfecte sportbril aan te mete …

Lees verder
Soft Wear contact lenzen

Soft Wear lenzen

Contactlenzen zijn voor vrijwel iedereen geschikt, en Zonneveld Optiek biedt verschillende varianten aan. Nu ook Soft Wear contactlenzen. Deze lenzen onderscheiden zich door het hoge comfort en het beste zicht. Soft Wear lenzen – Dé oplossing voor lensdragers met behoefte aan een leesondersteuning.

Lees verder
Ontdek onze nieuwe collectie

Ontdek onze nieuwe collectie

Ben je toe aan een nieuwe, frisse look? Kom dan langs in onze optiek*, de kans is groot dat je enthousiast wordt van onze nieuwe brillencollectie. Bijvoorbeeld van dit montuur van Dita. Of je valt op een montuur uit de collectie van Barton Perreira, Lindberg, Res/Rei, Mykita of een van onze andere t …

Lees verder
Website artikel overzicht

Onze optiekwinkel blijft open.

Ons thuisleven wordt veel aangenamer met een goede bril. Of je jezelf nu verliest in een mooi boek, online vergadert of dat laatste stukje puzzel legt. Nu een multifunctionele bril voor 269,-.

Lees verder
Matttew brillen

MATTTEW brillen

MATTTEW brillen bij Zonneveld Optiek. Monturen moeten opvallen door hun esthetische, originele, creatieve, kleurrijke ontwerp zodat mensen er meerdere van willen hebben, omdat ze willen dat de bril past bij wat ze dragen.

Lees verder
Zeiss SmartLife actie

ZEISS SmartLife brillenglazen

Omdat digitale apparaten een integraal onderdeel van ons leven zijn, hebben we toegang tot een breed netwerk en meer informatie. Continue verbonden zijn is in vele opzichten een zegen, maar het betekent ook dat we zelden uitschakelen – noch onze apparaten, noch onze geest. Hetzelfde geldt voor onze …

Lees verder
Myopie

Kinderen en bijziendheid: kom langs voor de oogcheck

Myopie, ofwel bijziendheid, komt door het veelvuldig gebruik van kleine beeldschermen steeds vaker en op steeds jongere leeftijd voor. Bijziendheid bij kinderen kan worden voorkomen, afgeremd of verholpen door tijdige en regelmatige controle. Zonneveld kan jouw kind goed adviseren of een correctie n …

Lees verder