Oogmeet voordeelweken
Gratis oogmeting

Gratis oogmeting door onze opticiens

Een goede oogmeting is belangrijk. Geen twee ogen zijn hetzelfde en geen oog is perfect.  Zonneveld Optiek heeft de juiste kennis en apparatuur om je zichtvermogen te bepalen zodat we het juiste brillenglas kunnen adviseren. We maken onder andere gebruik van Zeiss meetapparatuur om een gedetailleerde analyse omtrent je ogen te maken.

We bespreken je klachten en wensen en je krijgt altijd een uitgebreide oogmeting om de conditie van je ogen te bepalen. Ontdekken we iets wat we niet vertrouwen? Dan verwijzen we je naar onze optometrist of je huisarts. 

Lees hierover ook meer op onze oogzorgpagina

Tijdens de Oogmeet Voordeelweken is onze uitgebreide oogmeting gratis.

Ervaar de uitgebreide oogmeting van Zonneveld Optiek zelf en bel ons voor een afspraak, wij adviseren je graag.

Optometrisch onderzoek voor 62,50

Wanneer een meting door onze optometrist?

Bij onze optometrist kun je terecht om een bril aan te laten meten, maar ook om te laten onderzoeken of je ogen nog gezond zijn. Soms is er een onduidelijke oorzaak waardoor je minder goed bent gaan zien. Onze optometrist onderzoekt door middel van de 3D-OCT scan de gezondheid van jouw ogen om tijdig eventuele oogafwijkingen en oogziektes op te sporen. Je kunt zelf een afspraak maken bij onze optometrist of door onze opticiens worden doorverwezen. 

Het uitgebreide optometristisch onderzoek wordt aangeboden voor 62,50

Gratis upgrade extra dunne glazen

Gratis upgrade extra dunne glazen* t.w.v. 40,-

Minder is meer! Voelt je bril zwaar aan? Of mogen jouw glazen tóch iets eleganter?
Welke glazen je ook hebt, ze kunnen altijd extra dun gemaakt worden.

Dunnere glazen voelen lichter, en dat maakt het draagcomfort fijner. Daarnaast ziet jouw bril er vaak ook mooier uit. Hoe dun je glazen zullen zijn hangt af van de sterkte die je nodig hebt, en van de grootte van je montuur.

Tijdens de Oogmeet Voordeelweken krijg je gratis extra dunnen glazen t.w.v. 40,-.

Kom langs bij onze optiek en wij bekijken jouw mogelijkheden.

Contactlenzen gratis een maand op proef

Geen bril en toch scherp zien? Dat kan voor veraf
en dichtbij.

Een onscherp zicht, maar geen zin in een bril? Dan zijn contactlenzen wellicht een oplossing voor jou. Zonneveld Optiek heeft contactlenzen voor alle situaties. Harde lenzen, zachte lenzen, nachtlenzen en multifocale lenzen. Veraf en dichtbij wij hebben het in huis. Contactlenzen geven je een gevoel van vrijheid

Tijdens de Oogmeet Voordeelweken kun je gratis maandlenzen proberen.

Gratis ontspiegelinf op Zeiss multifocale glazen t.w.v. 79,-

Beter zicht met ontspiegeld glas.

Dat iedereen van elkaar verschilt wordt ons dagelijks duidelijk gemaakt. Dat geldt niet alleen voor onze dagelijkse bezigheden, maar ook voor onze ogen. En het is belangrijk dat een bril op beiden goed is afgestemd.

Met een multifocale bril kan je zowel van veraf als van dichtbij goed zien. Een multifocale bril is daarom geschikt voor verschillende levensstijlen en oogafwijkingen. Met de Zeiss Multifocale glazen zijn we in staat om jou, daar waar je dat het meeste nodig hebt, optimaal zicht te bieden.

Tijdens de Oogmeet Voordeelweken krijg je van Zonneveld Optiek een gratis ontspiegeling op Zeiss multifocale glazen, t.w.v. 79,-.

Iets voor jou? Vraag het onze specialisten in de winkel.

Computerbril inclusief montuur en ontspiegelde bureauglazen voor 269,-

Geen last meer van vermoeide ogen.

In deze tijd wordt veel van achter computerschermen gedaan.
Werkafspraken, colleges of gesprekken met je dierbaren. En dit is een flinke belasting voor je ogen.

Zonder dat je het in de gaten hebt neem je vaak oncomfortabele houdingen aan. Dit kan zorgen voor rug- en nekklachten en droge of tranende ogen.
Daar hebben wij een oplossing voor: de bureaubrillenglazen. In tegenstelling tot gewone leesbrillen zijn ze perfect geoptimaliseerd voor alle afstanden die relevant zijn bij het werk achter een computerscherm.

Tijdens de Oogmeet Voordeelweken een computerbril inclusief gratis montuur en ontspiegelde bureauglazen voor 269,-. 

Meer weten? Vraag onze specialisten in de winkel naar deze actie.

Blijf op de hoogte

Zonneveld optiek actueel

Matttew brillen

MATTTEW brillen

MATTTEW brillen bij Zonneveld Optiek. Monturen moeten opvallen door hun esthetische, originele, creatieve, kleurrijke ontwerp zodat mensen er meerdere van willen hebben, omdat ze willen dat de bril past bij wat ze dragen.

Lees verder
Zeiss kijkprofiel

Mijn Kijkprofiel

Bepaal jouw persoonlijke kijkgewoontes en ontdek de geïndividualiseerde brillenglasoplossing van ZEISS ‘Mijn Kijkprofiel van ZEISS’ laat je zien waar jouw ogen dagelijks aan blootgesteld worden en welke brillenglasoplossing van ZEISS problemen verhelpen kan.

Lees verder
Zeiss SmartLife actie

ZEISS SmartLife brillenglazen

Omdat digitale apparaten een integraal onderdeel van ons leven zijn, hebben we toegang tot een breed netwerk en meer informatie. Continue verbonden zijn is in vele opzichten een zegen, maar het betekent ook dat we zelden uitschakelen – noch onze apparaten, noch onze geest. Hetzelfde geldt voor onze …

Lees verder
40% korting op een paar sportglazen van Zeiss

40% korting op Zeiss sportglazen

Haal alles uit de herfst en dit mooie sportseizoen. Kom daarom langs bij onze optiek voor een nieuwe sportbril op sterkte. Je krijg nu 40% korting bij aankoop van een paar sportglazen van Zeiss. Ons team heeft de juiste vakkennis om jou de perfecte sportbril aan te meten. Veel glazen zijn ook te kri …

Lees verder
Myopie

Kinderen en bijziendheid: kom langs voor de oogcheck

Myopie, ofwel bijziendheid, komt door het veelvuldig gebruik van kleine beeldschermen steeds vaker en op steeds jongere leeftijd voor. Bijziendheid bij kinderen kan worden voorkomen, afgeremd of verholpen door tijdige en regelmatige controle. Zonneveld kan jouw kind goed adviseren of een correctie n …

Lees verder