web analytics
Perfect Zicht voordeelweken

De Perfect Zicht Voordeelweken t/m 30 november

Het najaar is weer in zicht, en dit is een goed moment om naar je eigen zicht te laten kijken. Want hoe perfect is jouw zicht? In het najaar moeten we het doen met minder fel en minder langdurig zonlicht. Daarnaast is er minder contrast. Dit vraagt meer van onze ogen, en daarom is het belangrijk jouw ogen te laten meten.

Maak een afspraak met Zonneveld Optiek voor een uitgebreide oogmeting en profiteer dan direct van onze Perfect Zicht Voordeelweken.

 

Gratis oogmeting

Gratis oogmeting door onze opticiens*

Veel mensen zijn gewend periodiek naar de tandarts te gaan om hun tanden te laten controleren. Dat het ook belangrijk is de ogen te controleren wordt nog wel eens vergeten. Als ervaren opticien geeft Zonneveld het advies: laat regelmatig een uitgebreide oogmeting uitvoeren. Daarom doet Zonneveld ook dit najaar weer mee aan de gratis oogmeetweken. Wij hebben de juiste kennis en apparatuur om je zichtvermogen te bepalen, zodat we het juiste brillenglas kunnen adviseren. Zo maken we onder andere gebruik van Zeiss meetapparatuur om een gedetailleerde analyse omtrent je ogen te maken.

Tijdens de Perfect Zicht Voordeelweken is onze uitgebreide oogmeting gratis.
Maak telefonisch een afspraak, en laat je deskundig adviseren door onze specialisten. Tijdens de meting bespreken we allereerst je klachten en wensen, en bepalen we vervolgens de conditie van je ogen aan de hand van een uitgebreide oogmeting. Ontdekken we iets dat we niet vertrouwen? Dan verwijzen we je door naar onze optometrist of je huisarts. Lees hierover ook meer op onze oogzorgpagina.

Ervaar de uitgebreide oogmeting van Zonneveld Optiek zelf en bel ons voor een afspraak, wij adviseren je graag.

Gratis oogmeting

Computerbril incl. glazen vanaf 299,-*

Heb jij ook wel eens last van vermoeide ogen? Het zou kunnen dat dat komt jouw beeldscherm. Nederlanders kijken gemiddeld vijf uur per dag naar een scherm, en dit kan schadelijke effecten hebben het zicht. Als jij meer dan twee uur per dag naar een scherm kijkt, dan raadt Zonneveld Optiek je aan een computerbril aan te schaffen. Deze brillen hebben glazen die zo geslepen zijn dat ze je een comfortabel breed en scherp zicht geven op je scherm. Een must have voor het moderne digitale tijdperk.

Tijdens de Perfect Zicht Voordeelweken vind je bij ons al een computerbril inclusief glazen vanaf 299,-.
Bel ons voor een afspraak, wij adviseren je graag.

Gratis aanmeten lenzen

Geen bril en toch scherp zien? Dat kan voor veraf en dichtbij.

De keuze tussen een bril en lenzen is persoonlijk. De één vindt een bril een mooie toevoeging op het gezicht, terwijl een ander het als een belemmering ziet. Daarom zijn voor sommige mensen contactlenzen een fijn alternatief. Contactlenzen sluiten perfect aan op je ogen, geven je meer bewegingsvrijheid, kunnen niet beslaan en belemmeren daarnaast ook je gezichtsveld niet. Daarom heeft Zonneveld Optiek contactlenzen voor alle situaties. Harde lenzen, zachte lenzen, nachtlenzen, multifocale lenzen, lenzen voor ver en lenzen voor dichtbij – wij hebben het in huis.

Tijdens de Perfect Zicht Voordeelweken is de oogmeting gratis en kun je gratis* maandlenzen proberen.

Iets voor jou? Laat je adviseren door onze specialisten in de winkel.

Gratis Drive Safe coating

Gratis Drive Safe coating*

Bij aanschaf van Zeiss enkelvoudige of multifocale glazen

Vind je het ook vervelend dat je met schemer en donker verblind wordt door tegemoetkomend verkeer?
Met de Zeiss Drivesafe coating treedt er tot 64% minder verblinding op ten opzichte van een normale coating. De coating is tijdens de Zonneveld Optiek Perfect Zicht Voordeelweken gratis.

Kom langs bij onze optiek en wij bekijken jouw mogelijkheden.

Nieuw-montuur-met-enkelvoudige-Zeiss-glazen

Bij aanschaf van een montuur met Zeiss enkelvoudige glazen ontvang je een korting van 50,-

Koop een nieuw montuur met enkelvoudige glazen van Zeiss en bespaar direct. Geniet van het heldere zicht met topkwaliteit brillenglazen. Ontvang nu 50,- korting tijdens de Zonneveld Optiek Perfect Zicht Voordeelweken!

Bel snel voor een afspraak. De aanbieding is geldig tot 30 november 2023.

Nieuw montuur met multifocale Zeiss glazen

Bij aanschaf van een montuur met Zeiss multifocale glazen ontvang je een korting van 100,-

Bespaar direct 100,- bij aanschaf van een nieuw montuur in combinatie met hoogwaardige Zeiss multifocale glazen. Geniet van kristalhelder zicht en stijlvolle merkmonturen. Mis deze kans niet en maak snel een afspraak!

Ook deze aanbieding is geldig tot 30 november 2023.

*Vraag naar de voorwaarden in de winkel

Blijf op de hoogte

Zonneveld optiek actueel

Rob Zonneveld en AZ speler Bruno Martins Indi

Zonneveld Optiek oogzorg leverancier van AZ Alkmaar

Zonneveld Optiek is de trotse oogzorg leverancier voor voetbalclub AZ uit Alkmaar. Door onze expertise in oogmeting en optometrie kunnen de spelers van AZ hun prestaties naar een hoger niveau brengen. Als officiële optiekpartner van de club verzorgen wij professionele oogmetingen en leveren wij de l …

Lees verder
Daglenzen

Ontdek het gemak van daglenzen

Steeds meer mensen ontdekken het gemak en de voordelen van daglenzen. Dit komt omdat daglenzen heel gebruiksvriendelijk, super hygiënisch en comfortabel te dragen zijn. Als je van zo min mogelijk gedoe houdt en bijvoorbeeld ook tijdens het sporten of op vakantie lenzen wil dragen zijn daglenzen idea …

Lees verder
Scherp zien zonder bril of lenzen

Nachtlenzen, scherp zien zonder bril of lenzen

Je ogen worden gecorrigeerd terwijl je slaapt. Overdag zorgeloos scherp zien zonder bril of lenzen? Er gaat een wereld voor je open met nachtlenzen. Je draagt nachtlenzen als je slaapt. Terwijl je slaapt, corrigeren de lenzen je ogen. Overdag kan je dan scherp zien zonder bril of lenzen.

Lees verder
Zonneveld Optiek Cadeaubon

Zonneveld Optiek cadeaubon leuk om te geven

Onze cadeaubon zit in een nieuw jasje. Hoewel het heel leuk is iets voor jezelf te kopen, is het vaak nóg leuker iets aan een ander te geven. Aan een familielid, geliefde, vriend, vriendin. Daarom kun je bij Zonneveld Optiek naast onze uitgebreide brillencollectie ook een cadeaubon kopen!

Lees verder
Collectie-SS2021 - Yellow Pius

Yellows Plus Japanse monturen

Nieuw in de collectie van Zonneveld Optiek, het japanse merk Yellows Plus. Dit Japanse brillenmerk laat zien dat traditie en nieuwe ontwikkelingen hand in hand gaan.

Lees verder
Ontdek onze nieuwe collectie

Ontdek onze nieuwe collectie

Ben je toe aan een nieuwe, frisse look? Kom dan langs in onze optiek*, de kans is groot dat je enthousiast wordt van onze nieuwe brillencollectie. Bijvoorbeeld van dit montuur van Dita. Of je valt op een montuur uit de collectie van Barton Perreira, Lindberg, Res/Rei, Mykita of een van onze andere t …

Lees verder
Matttew brillen

MATTTEW brillen

MATTTEW brillen bij Zonneveld Optiek. Monturen moeten opvallen door hun esthetische, originele, creatieve, kleurrijke ontwerp zodat mensen er meerdere van willen hebben, omdat ze willen dat de bril past bij wat ze dragen.

Lees verder
Zeiss kijkprofiel

Mijn Kijkprofiel

Bepaal jouw persoonlijke kijkgewoontes en ontdek de geïndividualiseerde brillenglasoplossing van ZEISS ‘Mijn Kijkprofiel van ZEISS’ laat je zien waar jouw ogen dagelijks aan blootgesteld worden en welke brillenglasoplossing van ZEISS problemen verhelpen kan.

Lees verder
Zeiss SmartLife actie

ZEISS SmartLife brillenglazen

Omdat digitale apparaten een integraal onderdeel van ons leven zijn, hebben we toegang tot een breed netwerk en meer informatie. Continue verbonden zijn is in vele opzichten een zegen, maar het betekent ook dat we zelden uitschakelen – noch onze apparaten, noch onze geest. Hetzelfde geldt voor onze …

Lees verder
Myopie

Kinderen en bijziendheid: kom langs voor de oogcheck

Myopie, ofwel bijziendheid, komt door het veelvuldig gebruik van kleine beeldschermen steeds vaker en op steeds jongere leeftijd voor. Bijziendheid bij kinderen kan worden voorkomen, afgeremd of verholpen door tijdige en regelmatige controle. Zonneveld kan jouw kind goed adviseren of een correctie n …

Lees verder