web analytics
Perfect Zicht Voordeelweken!

De Perfect Zicht Voordeelweken tot 31 oktober

Het najaar is weer in zicht, en dit is een goed moment om naar je eigen zicht te laten kijken. Want hoe perfect is jouw zicht? In het najaar moeten we het doen met minder fel en minder langdurig zonlicht. Daarnaast is er minder contrast. Dit vraagt meer van onze ogen, en daarom is het belangrijk jouw ogen te laten meten.

Maak een afspraak met Zonneveld Optiek voor een uitgebreide oogmeting en profiteer dan direct van onze Perfect Zicht Voordeelweken.

 

Gratis oogmeting

Gratis oogmeting door onze opticiens*

Veel mensen zijn gewend periodiek naar de tandarts te gaan om hun tanden te laten controleren. Dat het ook belangrijk is de ogen te controleren wordt nog wel eens vergeten. Als ervaren opticien geeft Zonneveld het advies: laat regelmatig een uitgebreide oogmeting uitvoeren. Daarom doet Zonneveld ook dit najaar weer mee aan de gratis oogmeetweken. Wij hebben de juiste kennis en apparatuur om je zichtvermogen te bepalen, zodat we het juiste brillenglas kunnen adviseren. Zo maken we onder andere gebruik van Zeiss meetapparatuur om een gedetailleerde analyse omtrent je ogen te maken.

Tijdens de Perfect Zicht Voordeelweken is onze uitgebreide oogmeting gratis.
Maak telefonisch een afspraak, en laat je deskundig adviseren door onze specialisten. Tijdens de meting bespreken we allereerst je klachten en wensen, en bepalen we vervolgens de conditie van je ogen aan de hand van een uitgebreide oogmeting. Ontdekken we iets dat we niet vertrouwen? Dan verwijzen we je door naar onze optometrist of je huisarts. Lees hierover ook meer op onze oogzorgpagina.

Ervaar de uitgebreide oogmeting van Zonneveld Optiek zelf en bel ons voor een afspraak, wij adviseren je graag.

Optometrisch onderzoek* van 60,- voor 49,50

Wanneer een meting door onze optometrist?

Bij Zonneveld Optiek werken zowel opticiens als ook optometristen. Maar wat is nu het verschil tussen beiden? Bij een optometrist kun je net als bij een opticien een bril aan laten meten, maar daarnaast kun je ook de gezondheid van je ogen laten meten. Soms is namelijk niet helemaal duidelijk wat de reden is voor slecht(er) zicht. Met behulp van de 3D-OCT scan kunnen onze optometristen met precisie onderzoeken of je ogen nog gezond zijn; zo kunnen eventuele oogafwijkingen en oogziektes op tijd worden opgespoord. Je kunt zelf een afspraak maken bij onze optometrist of door onze opticiens worden doorverwezen.

Het uitgebreide optometristisch onderzoek wordt aangeboden voor 49,50*.

Gratis upgrade extra dunne glazen* t.w.v. 40,-

Gratis upgrade extra dunne glazen* t.w.v. 40,-

Vroeger waren dikke jampot glazen al vervelend, en nu eigenlijk nog steeds. Gelukkig laten moderne technologieën het toe om jouw brillenglas te verdunnen. Dunne glazen worden vaak ervaren als meer esthetisch, veiliger en bovenal comfortabeler. Hoe dun je glazen zullen zijn hangt af van de sterkte die je nodig hebt, als ook van de grootte van je montuur. Zonneveld Optiek kan jou hier perfect over adviseren.

Tijdens de Perfect Zicht Voordeelweken krijg je gratis extra dunne glazen bij aankoop van een bril met enkelvoudige glazen* t.w.v. 40,-.

Kom langs bij onze optiek en wij bekijken jouw mogelijkheden.

Contactlenzen gratis een maand op proef*

Geen bril en toch scherp zien? Dat kan voor veraf en dichtbij.

De keuze tussen een bril en lenzen is persoonlijk. De één vindt een bril een mooie toevoeging op het gezicht, terwijl een ander het als een belemmering ziet. Daarom zijn voor sommige mensen contactlenzen een fijn alternatief. Contactlenzen sluiten perfect aan op je ogen, geven je meer bewegingsvrijheid, kunnen niet beslaan en belemmeren daarnaast ook je gezichtsveld niet. Daarom heeft Zonneveld Optiek contactlenzen voor alle situaties. Harde lenzen, zachte lenzen, nachtlenzen, multifocale lenzen, lenzen voor ver en lenzen voor dichtbij – wij hebben het in huis.

Tijdens de Perfect Zicht Voordeelweken kun je gratis* maandlenzen proberen.

Iets voor jou? Laat je adviseren door onze specialisten in de winkel.

Computerbril inclusief gratis montuur en ontspiegelde bureauglazen vanaf 279,-*

Geen last meer van vermoeide ogen.

Veel mensen kijken dagelijks onbewust urenlang naar hun beeldscherm en hebben aan het eind van de dag last van vermoeide en branderige ogen. Niet alleen de ogen worden hiermee belast, maar ook het lichaam. Zonder dat je het in de gaten hebt neem je vaak oncomfortabele houdingen aan, met een stijve nek en schouders als gevolg. Gelukkig is hier een oplossing voor!

Zonneveld Optiek verkoopt namelijk naast gewone leesbrillen ook computerbrillen. Deze brillen hebben glazen die zo geslepen zijn dat ze je een comfortabel breed en scherp zicht geven op je scherm. Dit is niet alleen geschikt voor mensen die veel achter een scherm zitten, maar ook voor kunstschilders, muzikanten die bladmuziek lezen, tandtechnici of architecten.

Tijdens de Perfect Zicht Voordeelweken een computerbril inclusief gratis montuur en ontspiegelde bureauglazen vanaf 279,-*. 

Meer weten? Vraag onze specialisten in de winkel naar deze actie.

Bij aanschaf van Zeiss multifocale glazen 75,- korting

Perfect zicht, uitzonderlijk draagcomfort en aanpassingsvermogen

Met een multifocale bril kan je zowel van veraf als dichtbij goed zien.

Een multifocale bril is daarom geschikt voor verschillende levensstijlen en oogafwijkingen.
Met de Zeiss Multifocale glazen zijn we in staat om jou, daar waar je dat het meeste nodig hebt, optimaal zicht te bieden.

 

Blijf op de hoogte

Zonneveld optiek actueel

vacature overzicht

Werken bij Zonneveld Optiek

Zonneveld Optiek in Heiloo heeft een vacature voor een vakbekwaam opticien M/V. Bij Zonneveld Optiek staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel en klanten kunnen dan ook uitgaan van een uitgebreid onderzoek, duidelijk advies en vriendelijke service. Ben jij een opticien die het fijn vindt om in …

Lees verder
Tot wel 50% korting tijdens de ZomerSale

Tot wel 50% korting op zonnebrillen

Maak snel een afspraak voor het passen van een zonnebril. Nu bellen ZomerSale bij Zonneveld Optiek Tot wel 50% korting op een zonnebril Het is nu volop zomer. Je kunt nu profiteren van onze ZomerSale. Tijdens de ZomerSale ontvang je een korting tot wel 50% op een zonnebril uit onze Sale collectie. * …

Lees verder
Ontdek het gemak van daglenzen

Ontdek het gemak van daglenzen

Steeds meer mensen ontdekken het gemak en de voordelen van daglenzen. Dit komt omdat daglenzen heel gebruiksvriendelijk, super hygiënisch en comfortabel te dragen zijn. Als je van zo min mogelijk gedoe houdt en bijvoorbeeld ook tijdens het sporten of op vakantie lenzen wil dragen zijn daglenzen idea …

Lees verder
Scherp zien zonder bril of lenzen

Nachtlenzen, scherp zien zonder bril of lenzen

Je ogen worden gecorrigeerd terwijl je slaapt. Overdag zorgeloos scherp zien zonder bril of lenzen? Er gaat een wereld voor je open met nachtlenzen. Je draagt nachtlenzen als je slaapt. Terwijl je slaapt, corrigeren de lenzen je ogen. Overdag kan je dan scherp zien zonder bril of lenzen.

Lees verder
Meer dan mooi, onze nieuwe collectie zonnebrillen

Nieuwe collectie zonnebrillen

Ben je toe aan een nieuwe zonnebril? Kom dan langs in onze optiek, de kans is groot dat je enthousiast wordt van onze nieuwe zonnebrillen collectie.

Lees verder
Zonneveld Optiek viert feest

Zonneveld Optiek al 30 jaar uitgesproken

Dit jaar vieren we ons 30 jarig jubileum. Er zijn deze winter héle goede redenen om langs te komen bij Zonneveld Optiek… Lees ook in ons mooie magazine welke acties en activiteiten wij voor je hebben.

Lees verder
Zonneveld Optiek Cadeaubon

Zonneveld Optiek cadeaubon leuk om te geven

Onze cadeaubon zit in een nieuw jasje. Hoewel het heel leuk is iets voor jezelf te kopen, is het vaak nóg leuker iets aan een ander te geven. Aan een familielid, geliefde, vriend, vriendin. Daarom kun je bij Zonneveld Optiek naast onze uitgebreide brillencollectie ook een cadeaubon kopen!

Lees verder
Collectie-SS2021 - Yellow Pius

Yellow Plus Japanse monturen

Nieuw in de collectie van Zonneveld Optiek, het japanse merk Yellow Plus. Dit Japanse brillenmerk laat zien dat traditie en nieuwe ontwikkelingen hand in hand gaan.

Lees verder
Sportbrillen

30% korting op Zeiss sportglazen

Haal alles uit de lente en dit mooie sportseizoen. Kom daarom langs bij onze optiek voor een nieuwe sportbril op sterkte. Je krijg nu 30% korting bij aankoop van een paar sportglazen van Zeiss. Het team van Zonneveld optiek in Heiloo heeft de juiste vakkennis om jou de perfecte sportbril aan te mete …

Lees verder
Soft Wear contact lenzen

Soft Wear lenzen

Contactlenzen zijn voor vrijwel iedereen geschikt, en Zonneveld Optiek biedt verschillende varianten aan. Nu ook Soft Wear contactlenzen. Deze lenzen onderscheiden zich door het hoge comfort en het beste zicht. Soft Wear lenzen – Dé oplossing voor lensdragers met behoefte aan een leesondersteuning.

Lees verder
Ontdek onze nieuwe collectie

Ontdek onze nieuwe collectie

Ben je toe aan een nieuwe, frisse look? Kom dan langs in onze optiek*, de kans is groot dat je enthousiast wordt van onze nieuwe brillencollectie. Bijvoorbeeld van dit montuur van Dita. Of je valt op een montuur uit de collectie van Barton Perreira, Lindberg, Res/Rei, Mykita of een van onze andere t …

Lees verder
Matttew brillen

MATTTEW brillen

MATTTEW brillen bij Zonneveld Optiek. Monturen moeten opvallen door hun esthetische, originele, creatieve, kleurrijke ontwerp zodat mensen er meerdere van willen hebben, omdat ze willen dat de bril past bij wat ze dragen.

Lees verder
Zeiss kijkprofiel

Mijn Kijkprofiel

Bepaal jouw persoonlijke kijkgewoontes en ontdek de geïndividualiseerde brillenglasoplossing van ZEISS ‘Mijn Kijkprofiel van ZEISS’ laat je zien waar jouw ogen dagelijks aan blootgesteld worden en welke brillenglasoplossing van ZEISS problemen verhelpen kan.

Lees verder
Zeiss SmartLife actie

ZEISS SmartLife brillenglazen

Omdat digitale apparaten een integraal onderdeel van ons leven zijn, hebben we toegang tot een breed netwerk en meer informatie. Continue verbonden zijn is in vele opzichten een zegen, maar het betekent ook dat we zelden uitschakelen – noch onze apparaten, noch onze geest. Hetzelfde geldt voor onze …

Lees verder
Myopie

Kinderen en bijziendheid: kom langs voor de oogcheck

Myopie, ofwel bijziendheid, komt door het veelvuldig gebruik van kleine beeldschermen steeds vaker en op steeds jongere leeftijd voor. Bijziendheid bij kinderen kan worden voorkomen, afgeremd of verholpen door tijdige en regelmatige controle. Zonneveld kan jouw kind goed adviseren of een correctie n …

Lees verder