web analytics
Soft Wear contactlenzen

Soft Wear lenzen

Multifocaal of met cilinder

Contactlenzen zijn voor vrijwel iedereen geschikt, en Zonneveld Optiek biedt verschillende varianten aan. Nu ook Soft Wear contactlenzen – unieke lenzen van Japanse makelij. Deze lenzen onderscheiden zich door het hoge comfort en het beste zicht. Dit als resultaat van de productie, waarbij de meest innovatieve technieken worden gebruikt.

De Soft Wear lenzen zijn er ook in een multifocale variant en indien nodig ook in combinatie met een cilinder.

Soft Wear lenzen – Dé oplossing voor lensdragers met behoefte aan een leesondersteuning.

Heb je het idee dat Soft Wear lenzen ook wat voor jou kunnen zijn? Maak dan snel een afspraak bij Zonneveld Opiek!
Ons team van specialisten beschikken over de beste aanmeet apparatuur, en helpt je graag bij het vinden van de juiste contactlenzen.

Lees hier meer over contactlenzen en het Zonneveld Optiek Lens Care Plan.

Oogmeting en optometrisch onderzoek uitsluitend na een telefonische afspraak.
Wij hanteren een deurbeleid.

Soft Wear logo

Soft Wear 1month

Deze maandlenzen kenmerken zich door een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en een hoog comfort

Soft Wear 1-day

Soft Wear 1day Flat Pack
De unieke en stijlvolle verpakking van deze daglens zorgt ervoor dat het dragen van de lenzen nog comfortabeler en veiliger wordt. Doordat alleen de buitenkant van de lens aangeraakt hoeft te worden, neemt het risico op vuil, vet en eventuele micro-organismen tussen de lens en het oog af in vergelijking met conventionele blisterlenzen.

Het meest opvallende aan de Soft Wear 1day is de ultradunne verpakking van nauwelijks 1 mm dik! Door het ontwerp van de Soft Wear 1day verpakking is het gebruiksgemak nog hoger en de kans op besmetting kleiner. Dit maakt het dragen van lenzen nog comfortabeler en veiliger. Zodra de blister geopend wordt, komt de lens spontaan in vorm, met de buitenkant van de lens naar boven. Je kan de lens daardoor met één soepele beweging uit de verpakking halen, zonder daarbij de binnenkant van de lens aan te raken. Hierdoor neemt het risico op vuil, vet en eventuele micro-organismen tussen de lens en het oog af in vergelijking met conventionele blisterlenzen.

 

Blijf op de hoogte

Zonneveld optiek actueel

Perfect Zicht voordeelweken header

Perfect Zicht Voordeelweken

Maak een afspraak met Zonneveld Optiek voor een uitgebreide oogmeting en profiteer dan direct van onze Perfect Zicht Voordeelweken.

Lees verder
vacature overzicht

Werken bij Zonneveld Optiek

Zonneveld Optiek in Heiloo heeft een vacature voor een vakbekwaam opticien M/V. Bij Zonneveld Optiek staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel en klanten kunnen dan ook uitgaan van een uitgebreid onderzoek, duidelijk advies en vriendelijke service. Ben jij een opticien die het fijn vindt om in …

Lees verder
Tot wel 50% korting tijdens de ZomerSale

Tot wel 50% korting op zonnebrillen

Maak snel een afspraak voor het passen van een zonnebril. Nu bellen ZomerSale bij Zonneveld Optiek Tot wel 50% korting op een zonnebril Het is nu volop zomer. Je kunt nu profiteren van onze ZomerSale. Tijdens de ZomerSale ontvang je een korting tot wel 50% op een zonnebril uit onze Sale collectie. * …

Lees verder
Ontdek het gemak van daglenzen

Ontdek het gemak van daglenzen

Steeds meer mensen ontdekken het gemak en de voordelen van daglenzen. Dit komt omdat daglenzen heel gebruiksvriendelijk, super hygiënisch en comfortabel te dragen zijn. Als je van zo min mogelijk gedoe houdt en bijvoorbeeld ook tijdens het sporten of op vakantie lenzen wil dragen zijn daglenzen idea …

Lees verder
Scherp zien zonder bril of lenzen

Nachtlenzen, scherp zien zonder bril of lenzen

Je ogen worden gecorrigeerd terwijl je slaapt. Overdag zorgeloos scherp zien zonder bril of lenzen? Er gaat een wereld voor je open met nachtlenzen. Je draagt nachtlenzen als je slaapt. Terwijl je slaapt, corrigeren de lenzen je ogen. Overdag kan je dan scherp zien zonder bril of lenzen.

Lees verder
Meer dan mooi, onze nieuwe collectie zonnebrillen

Nieuwe collectie zonnebrillen

Ben je toe aan een nieuwe zonnebril? Kom dan langs in onze optiek, de kans is groot dat je enthousiast wordt van onze nieuwe zonnebrillen collectie.

Lees verder
Zonneveld Optiek viert feest

Zonneveld Optiek al 30 jaar uitgesproken

Dit jaar vieren we ons 30 jarig jubileum. Er zijn deze winter héle goede redenen om langs te komen bij Zonneveld Optiek… Lees ook in ons mooie magazine welke acties en activiteiten wij voor je hebben.

Lees verder
Zonneveld Optiek Cadeaubon

Zonneveld Optiek cadeaubon leuk om te geven

Onze cadeaubon zit in een nieuw jasje. Hoewel het heel leuk is iets voor jezelf te kopen, is het vaak nóg leuker iets aan een ander te geven. Aan een familielid, geliefde, vriend, vriendin. Daarom kun je bij Zonneveld Optiek naast onze uitgebreide brillencollectie ook een cadeaubon kopen!

Lees verder
Collectie-SS2021 - Yellow Pius

Yellow Plus Japanse monturen

Nieuw in de collectie van Zonneveld Optiek, het japanse merk Yellow Plus. Dit Japanse brillenmerk laat zien dat traditie en nieuwe ontwikkelingen hand in hand gaan.

Lees verder
Sportbrillen

30% korting op Zeiss sportglazen

Haal alles uit de lente en dit mooie sportseizoen. Kom daarom langs bij onze optiek voor een nieuwe sportbril op sterkte. Je krijg nu 30% korting bij aankoop van een paar sportglazen van Zeiss. Het team van Zonneveld optiek in Heiloo heeft de juiste vakkennis om jou de perfecte sportbril aan te mete …

Lees verder
Ontdek onze nieuwe collectie

Ontdek onze nieuwe collectie

Ben je toe aan een nieuwe, frisse look? Kom dan langs in onze optiek*, de kans is groot dat je enthousiast wordt van onze nieuwe brillencollectie. Bijvoorbeeld van dit montuur van Dita. Of je valt op een montuur uit de collectie van Barton Perreira, Lindberg, Res/Rei, Mykita of een van onze andere t …

Lees verder
Matttew brillen

MATTTEW brillen

MATTTEW brillen bij Zonneveld Optiek. Monturen moeten opvallen door hun esthetische, originele, creatieve, kleurrijke ontwerp zodat mensen er meerdere van willen hebben, omdat ze willen dat de bril past bij wat ze dragen.

Lees verder
Zeiss kijkprofiel

Mijn Kijkprofiel

Bepaal jouw persoonlijke kijkgewoontes en ontdek de geïndividualiseerde brillenglasoplossing van ZEISS ‘Mijn Kijkprofiel van ZEISS’ laat je zien waar jouw ogen dagelijks aan blootgesteld worden en welke brillenglasoplossing van ZEISS problemen verhelpen kan.

Lees verder
Zeiss SmartLife actie

ZEISS SmartLife brillenglazen

Omdat digitale apparaten een integraal onderdeel van ons leven zijn, hebben we toegang tot een breed netwerk en meer informatie. Continue verbonden zijn is in vele opzichten een zegen, maar het betekent ook dat we zelden uitschakelen – noch onze apparaten, noch onze geest. Hetzelfde geldt voor onze …

Lees verder
Myopie

Kinderen en bijziendheid: kom langs voor de oogcheck

Myopie, ofwel bijziendheid, komt door het veelvuldig gebruik van kleine beeldschermen steeds vaker en op steeds jongere leeftijd voor. Bijziendheid bij kinderen kan worden voorkomen, afgeremd of verholpen door tijdige en regelmatige controle. Zonneveld kan jouw kind goed adviseren of een correctie n …

Lees verder