web analytics
Zonneveld Optiek Stuntweken
Opruimkorting tot wel 100%Stuntweken

Profiteer nu van gevaarlijke hoge kortingen tijdens onze stuntweken!

Stunt [de; m; meervoud; stunts]
1. ‘Gewaagde, spectaculaire actie’,
2. ‘Prijzen van Zonneveld Optiek’

Helaas zijn onze acrobatische kunsten beperkt, dus stunt Zonneveld Optiek deze keer met zijn prijzen. Alleen de prijzen want onze prachtige merkmonturen van eersteklas ontwerpers houden we liever intact. Onze monturen verkrijg je met brillenglazen van het topmerk ZEISS en met de oogzorg die je van ons gewend bent.

De hele maand januari krijg je bij aankoop van een merkmontuur uit de OP=OP collectie 100%* korting: je betaalt alleen het brillenglas van ZEISS. Dat is nog eens een goede manier om het jaar te beginnen!

Je kunt kiezen uit vele monturen van onze topmerken.

 

Daarnaast kun je tijdens de Zonneveld Optiek stuntweken ook een mooie zonnebril kopen met 10 tot 60% korting.

Genoeg redenen om een nieuwe bril te kopen bij Zonneveld Optiek. Begin het jaar goed, kom langs bij Zonneveld Optiek en ga stuntend het nieuwe jaar in.

Wij wensen jou in dit nieuwe jaar al het goeds toe en hopen je terug te zien in de winkel. Voor een nieuw jaar met een frisse blik! Kijk op onze website www.zonneveldoptiek.nl voor nog meer aantrekkelijke aanbiedingen.

Nieuwsgierig geworden?

Maak snel een telefonische afspraak en laat je adviseren door onze opticiens.

* Vraag naar de voorwaarden in de winkel.
Jouw zorgvergoeding wordt direct door ons geregeld. Wel zo snel, en gemakkelijk!
Oogmeting en optometrisch onderzoek uitsluitend na een telefonische afspraak.

Voor een veilig bezoek aan de winkel vragen vragen wij je om vooraf een telefonische afspraak te maken.

 

Zonneveld Optiek Stuntweken

Blijf op de hoogte

Zonneveld optiek actueel

Zonneveld Optiek viert feest

Zonneveld Optiek al 30 jaar uitgesproken

Dit jaar vieren we ons 30 jarig jubileum. Er zijn deze winter héle goede redenen om langs te komen bij Zonneveld Optiek… Lees ook in ons mooie magazine welke acties en activiteiten wij voor je hebben.

Lees verder
Onze winkel blijft open

Onze winkel blijft open

Gelukkig mogen onze opticiens je nog steeds adviseren zodat je alles kan beleven waar je van houdt en je je echt thuis voelt. Het is een weldaad voor je ogen wanneer je scherp en vooral ontspannen kunt zien.

Lees verder
Zonneveld Optiek Cadeaubon

Zonneveld Optiek cadeaubon leuk om te geven

Onze cadeaubon zit in een nieuw jasje. Hoewel het heel leuk is iets voor jezelf te kopen, is het vaak nóg leuker iets aan een ander te geven. Aan een familielid, geliefde, vriend, vriendin. Daarom kun je bij Zonneveld Optiek naast onze uitgebreide brillencollectie ook een cadeaubon kopen!

Lees verder
Collectie-SS2021 - Yellow Pius

Yellow Plus Japanse monturen

Nieuw in de collectie van Zonneveld Optiek, het japanse merk Yellow Plus. Dit Japanse brillenmerk laat zien dat traditie en nieuwe ontwikkelingen hand in hand gaan.

Lees verder
Merk zonnebril op sterkte

Nieuwe collectie zonnebrillen

Ben je toe aan een nieuwe zonnebril? Kom dan langs in onze optiek, de kans is groot dat je enthousiast wordt van onze nieuwe zonnebrillen collectie.

Lees verder
Sportbrillen

30% korting op Zeiss sportglazen

Haal alles uit de lente en dit mooie sportseizoen. Kom daarom langs bij onze optiek voor een nieuwe sportbril op sterkte. Je krijg nu 30% korting bij aankoop van een paar sportglazen van Zeiss. Het team van Zonneveld optiek in Heiloo heeft de juiste vakkennis om jou de perfecte sportbril aan te mete …

Lees verder
Soft Wear contact lenzen

Soft Wear lenzen

Contactlenzen zijn voor vrijwel iedereen geschikt, en Zonneveld Optiek biedt verschillende varianten aan. Nu ook Soft Wear contactlenzen. Deze lenzen onderscheiden zich door het hoge comfort en het beste zicht. Soft Wear lenzen – Dé oplossing voor lensdragers met behoefte aan een leesondersteuning.

Lees verder
Ontdek onze nieuwe collectie

Ontdek onze nieuwe collectie

Ben je toe aan een nieuwe, frisse look? Kom dan langs in onze optiek*, de kans is groot dat je enthousiast wordt van onze nieuwe brillencollectie. Bijvoorbeeld van dit montuur van Dita. Of je valt op een montuur uit de collectie van Barton Perreira, Lindberg, Res/Rei, Mykita of een van onze andere t …

Lees verder
Matttew brillen

MATTTEW brillen

MATTTEW brillen bij Zonneveld Optiek. Monturen moeten opvallen door hun esthetische, originele, creatieve, kleurrijke ontwerp zodat mensen er meerdere van willen hebben, omdat ze willen dat de bril past bij wat ze dragen.

Lees verder
Zeiss kijkprofiel

Mijn Kijkprofiel

Bepaal jouw persoonlijke kijkgewoontes en ontdek de geïndividualiseerde brillenglasoplossing van ZEISS ‘Mijn Kijkprofiel van ZEISS’ laat je zien waar jouw ogen dagelijks aan blootgesteld worden en welke brillenglasoplossing van ZEISS problemen verhelpen kan.

Lees verder
Zeiss SmartLife actie

ZEISS SmartLife brillenglazen

Omdat digitale apparaten een integraal onderdeel van ons leven zijn, hebben we toegang tot een breed netwerk en meer informatie. Continue verbonden zijn is in vele opzichten een zegen, maar het betekent ook dat we zelden uitschakelen – noch onze apparaten, noch onze geest. Hetzelfde geldt voor onze …

Lees verder
Myopie

Kinderen en bijziendheid: kom langs voor de oogcheck

Myopie, ofwel bijziendheid, komt door het veelvuldig gebruik van kleine beeldschermen steeds vaker en op steeds jongere leeftijd voor. Bijziendheid bij kinderen kan worden voorkomen, afgeremd of verholpen door tijdige en regelmatige controle. Zonneveld kan jouw kind goed adviseren of een correctie n …

Lees verder