web analytics
Gratis één Zeiss brillenglas bij aankoop van een merkzonnebril op sterkte

De Wintersport weken t/m 31 december

Als het gaat om je gezondheid en veiligheid, kun je niet genoeg maatregelen treffen. We beschermen ons lichaam in de winter met warme jassen, mutsen en handschoenen. Ook je ogen verdienen bescherming in de winter.

Door de koude lucht kunnen je ogen uitdrogen, en ook de zon kan in de winter nog flink schijnen. Zonneveld heeft een speciale zonne- en sportbrillen collectie, die ervoor zorgt dat jij veilig en stralend de winter doorkomt.

Gratis één Zeiss brillenglas bij aankoop van een merkzonnebril op sterkte
Gratis één Zeiss glas

Het winterseizoen is weer begonnen. Tijdens het autorijden kun je te maken krijgen met slecht zicht als gevolg van verminderde weersomstandigheden zoals een nat wegdek, sneeuwval of laagstaande zon.

Dit is dus het moment voor een zonnebril met contrastfilter. Tijdens de wintersportweken van Zonneveld Optiek krijg je één glas van je merkzonnebril op sterkte cadeau inclusief contrastfilter.

Bekijk onze uitgebreide collectie zelf in de winkel, wij adviseren je graag.

GRATIS DRIVESAFE  COATING TER  WAARDE VAN  €75,- CADEAU
Gratis één Zeiss brillenglas bij aankoop van een merkzonnebril op sterkte

Vind je het ook vervelend dat je met schemer en donker verblind wordt door tegemoetkomend verkeer?

Met de Zeiss Drivesafe coating treedt er tot 64% minder verblinding op ten opzichte van een normale coating. De coating is tijdens de Zonneveld Optiek Wintersportweken gratis.

Gratis één Zeiss brillenglas bij aankoop van een merkzonnebril op sterkte
Gratis één Zeiss brillenglas bij aankoop van een merkzonnebril op sterkte

In de winter wil je ook actief zijn. Zowel op de skipiste als op een mountainbike trail is het belangrijk dat je optimaal kunt genieten. Zeiss sportglazen geven je hierbij de beste bescherming tegen de zon.

Profiteer nu van 40%* korting op de Zeiss zonneglazen op sterkte in een Oakley of Rudy Project sportbril of ontvang 20% korting op meekleurende sportglazen.

Bekijk onze uitgebreide collectie zelf in de winkel, wij adviseren je graag.

*Vraag naar de voorwaarden in de winkel

Blijf op de hoogte

Zonneveld optiek actueel

Gratis zonnebril op sterkte

Gratis zonnebril op sterkte

De dagen worden langer en de zon warmer: de lente straalt. Een nieuw seizoen is aangebroken, en de perfecte zonnebril mag natuurlijk niet ontbreken. Bij aankoop van een complete bril ontvang je een zonnebril op sterkte gratis*.

Lees verder
vacature overzicht

Werken bij Zonneveld Optiek

Zonneveld Optiek in Heiloo heeft een vacature voor een vakbekwaam opticien M/V. Een fijne werksfeer vinden wij heel belangrijk, dus je zal terecht komen in een hecht, betrokken en heel gezellig team. Daarbij staan oogzorg, kwaliteit en beleving hoog in het vaandel. We werken met de mooiste brillenme …

Lees verder
Meer dan mooi, onze nieuwe collectie merkzonnebrillen

Nieuwe collectie zonnebrillen

Ben je toe aan een nieuwe zonnebril? Kom dan langs in onze optiek, de kans is groot dat je enthousiast wordt van onze nieuwe zonnebrillen collectie.

Lees verder
Rob Zonneveld en AZ speler Bruno Martins Indi

Zonneveld Optiek oogzorg leverancier van AZ Alkmaar

Zonneveld Optiek is de trotse oogzorg leverancier voor voetbalclub AZ uit Alkmaar. Door onze expertise in oogmeting en optometrie kunnen de spelers van AZ hun prestaties naar een hoger niveau brengen. Als officiële optiekpartner van de club verzorgen wij professionele oogmetingen en leveren wij de l …

Lees verder
Daglenzen

Ontdek het gemak van daglenzen

Steeds meer mensen ontdekken het gemak en de voordelen van daglenzen. Dit komt omdat daglenzen heel gebruiksvriendelijk, super hygiënisch en comfortabel te dragen zijn. Als je van zo min mogelijk gedoe houdt en bijvoorbeeld ook tijdens het sporten of op vakantie lenzen wil dragen zijn daglenzen idea …

Lees verder
Scherp zien zonder bril of lenzen

Nachtlenzen, scherp zien zonder bril of lenzen

Je ogen worden gecorrigeerd terwijl je slaapt. Overdag zorgeloos scherp zien zonder bril of lenzen? Er gaat een wereld voor je open met nachtlenzen. Je draagt nachtlenzen als je slaapt. Terwijl je slaapt, corrigeren de lenzen je ogen. Overdag kan je dan scherp zien zonder bril of lenzen.

Lees verder
Zonneveld Optiek viert feest

Zonneveld Optiek al 30 jaar uitgesproken

Dit jaar vieren we ons 30 jarig jubileum. Er zijn deze winter héle goede redenen om langs te komen bij Zonneveld Optiek… Lees ook in ons mooie magazine welke acties en activiteiten wij voor je hebben.

Lees verder
Zonneveld Optiek Cadeaubon

Zonneveld Optiek cadeaubon leuk om te geven

Onze cadeaubon zit in een nieuw jasje. Hoewel het heel leuk is iets voor jezelf te kopen, is het vaak nóg leuker iets aan een ander te geven. Aan een familielid, geliefde, vriend, vriendin. Daarom kun je bij Zonneveld Optiek naast onze uitgebreide brillencollectie ook een cadeaubon kopen!

Lees verder
Collectie-SS2021 - Yellow Pius

Yellows Plus Japanse monturen

Nieuw in de collectie van Zonneveld Optiek, het japanse merk Yellows Plus. Dit Japanse brillenmerk laat zien dat traditie en nieuwe ontwikkelingen hand in hand gaan.

Lees verder
40% korting op een paar Zeiss glazen

40% korting op Zeiss sportglazen

Haal alles uit de lente en dit mooie sportseizoen. Kom daarom langs bij onze optiek voor een nieuwe sportbril op sterkte. Je krijg nu 40% korting bij aankoop van een paar sportglazen van Zeiss. Het team van Zonneveld optiek in Heiloo heeft de juiste vakkennis om jou de perfecte sportbril aan te mete …

Lees verder
Ontdek onze nieuwe collectie

Ontdek onze nieuwe collectie

Ben je toe aan een nieuwe, frisse look? Kom dan langs in onze optiek*, de kans is groot dat je enthousiast wordt van onze nieuwe brillencollectie. Bijvoorbeeld van dit montuur van Dita. Of je valt op een montuur uit de collectie van Barton Perreira, Lindberg, Res/Rei, Mykita of een van onze andere t …

Lees verder
Matttew brillen

MATTTEW brillen

MATTTEW brillen bij Zonneveld Optiek. Monturen moeten opvallen door hun esthetische, originele, creatieve, kleurrijke ontwerp zodat mensen er meerdere van willen hebben, omdat ze willen dat de bril past bij wat ze dragen.

Lees verder
Zeiss kijkprofiel

Mijn Kijkprofiel

Bepaal jouw persoonlijke kijkgewoontes en ontdek de geïndividualiseerde brillenglasoplossing van ZEISS ‘Mijn Kijkprofiel van ZEISS’ laat je zien waar jouw ogen dagelijks aan blootgesteld worden en welke brillenglasoplossing van ZEISS problemen verhelpen kan.

Lees verder
Zeiss SmartLife actie

ZEISS SmartLife brillenglazen

Omdat digitale apparaten een integraal onderdeel van ons leven zijn, hebben we toegang tot een breed netwerk en meer informatie. Continue verbonden zijn is in vele opzichten een zegen, maar het betekent ook dat we zelden uitschakelen – noch onze apparaten, noch onze geest. Hetzelfde geldt voor onze …

Lees verder
Myopie

Kinderen en bijziendheid: kom langs voor de oogcheck

Myopie, ofwel bijziendheid, komt door het veelvuldig gebruik van kleine beeldschermen steeds vaker en op steeds jongere leeftijd voor. Bijziendheid bij kinderen kan worden voorkomen, afgeremd of verholpen door tijdige en regelmatige controle. Zonneveld kan jouw kind goed adviseren of een correctie n …

Lees verder