ZEISS SmartLife brillenglazen

Ga elke visuele uitdaging aan!

Zonneveld speelt in op een verbonden en dynamische levensstijl.

Omdat digitale apparaten een integraal onderdeel van ons leven zijn, hebben we toegang tot een breed netwerk en meer informatie. Continue verbonden zijn is in vele opzichten een zegen, maar het betekent ook dat we zelden uitschakelen – noch onze apparaten, noch onze geest. Hetzelfde geldt voor onze ogen. Waar in het recente verleden opeenvolgende taken ons leven domineerden, gebeurt in de wereld van vandaag alles tegelijk. Constante aandacht voor verbonden apparaten leiden tot nieuwe patronen van uw lichaamshouding en oogbewegingen.

Zonneveld Optiek speelt daar met ZEISS SmartLife op in: één paar brillenglazen waarmee je op elk moment van de dag goed ziet. Dichtbij én veraf.

ZEISS SmartLife
ZEISS-SmartLife multifocaal

Onze visuele behoeften veranderen naarmate we ouder worden

Anatomische en fysiologische veranderingen van onze ogen kunnen leiden tot verschillende visuele uitdagingen in de loop van de tijd. Hoe jong of hoe oud we ook zijn, we hebben te maken met de visuele belasting die onderdeel is geworden van onze moderne levensstijl. Daarnaast veranderen ook onze visuele behoeften naarmate we ouder worden. Dit komt door twee factoren:

  • Een afname van het vermogen om scherp te stellen op diverse afstanden
  • Een afname van de pupilgrootte
Zeiss SmartLife banner

ZEISS SmartLife brillenglazen

Als reactie op onze levensstijl en zichtbehoeften heeft ZEISS een brillenglasoplossing ontwikkeld die uw ogen ondersteunt bij de uitdagingen van vandaag de dag, die bij ons in de optiek zijn te verkrijgen.

  • Het biedt de hele dag comfortabel zicht voor een verbonden en dynamische levensstijl, ongeacht je leeftijd.
  • Het biedt gemakkelijk en ontspannen zicht op alle afstanden en in alle richtingen, met bewezen hoge kwaliteit van zicht.
  • Het biedt een zeer snelle gewenning aan uw nieuwe brillenglazen.

ZEISS SmartLife brillenglazen zijn beschikbaar in drie typen:

Enkelvoudig

Dit brillenglas zorgt voor scherp zicht op alle afstanden, met name bij een neerwaartse blik bij het kijken naar nabij-objecten. Het biedt verbeterde optische prestaties met grotere, heldere gezichtsvelden

Digital Lens

Dit type glas biedt een extra ondersteuning bij veelvuldig gebruik van digitale apparaten, waardoor uw ogen minder vermoeid aanvoelen. Het heeft een vlottere overgang naar de randen van het glas met een breder gezichtsveld in een dynamische omgeving. Het design van dit brillenglas is afgestemd op ZEISS Multifocaal SmartLife voor een eenvoudigere overgang naar het latere multifocale brillenglas.

Multifocaal

Een multifocaal brillenglas zorgt voor helder zicht op alle afstanden, van veraf tot dichtbij. Dit brillenglas biedt een vlottere overgang naar de randen van het glas met minder vertekening, om een breder gezichtsveld in een dynamische omgeving mogelijk te maken, van veraf tot nabij, in alle kijkzones.

Met deze brillenglazen zijn jouw ogen klaar voor een dag met (digitale) uitdagingen.

Kom langs bij Zonneveld Optiek, en ontdek de ZEISS SmartLife brillenglazen.

Blijf op de hoogte

Zonneveld optiek actueel

Website artikel overzicht

Onze optiekwinkel blijft open.

Ons thuisleven wordt veel aangenamer met een goede bril. Of je jezelf nu verliest in een mooi boek, online vergadert of dat laatste stukje puzzel legt. Nu een multifunctionele bril voor 269,-.

Lees verder
Matttew brillen

MATTTEW brillen

MATTTEW brillen bij Zonneveld Optiek. Monturen moeten opvallen door hun esthetische, originele, creatieve, kleurrijke ontwerp zodat mensen er meerdere van willen hebben, omdat ze willen dat de bril past bij wat ze dragen.

Lees verder
Brillen wisselweken

Brillen wisselweken

Zonneveld optiek wil samen met jou 2021 ingaan met een frisse blik. Daarom krijg je bij ons in het nieuwe jaar korting op een groot assortiment merkmonturen. Met kortingen oplopend tot wel 100% op het montuur. Hoe beter het jaar te beginnen dan met een nieuwe bril!

Lees verder
Zeiss kijkprofiel

Mijn Kijkprofiel

Bepaal jouw persoonlijke kijkgewoontes en ontdek de geïndividualiseerde brillenglasoplossing van ZEISS ‘Mijn Kijkprofiel van ZEISS’ laat je zien waar jouw ogen dagelijks aan blootgesteld worden en welke brillenglasoplossing van ZEISS problemen verhelpen kan.

Lees verder
40% korting op een paar sportglazen van Zeiss

40% korting op Zeiss sportglazen

Haal alles uit de herfst en dit mooie sportseizoen. Kom daarom langs bij onze optiek voor een nieuwe sportbril op sterkte. Je krijg nu 40% korting bij aankoop van een paar sportglazen van Zeiss. Ons team heeft de juiste vakkennis om jou de perfecte sportbril aan te meten. Veel glazen zijn ook te kri …

Lees verder
Myopie

Kinderen en bijziendheid: kom langs voor de oogcheck

Myopie, ofwel bijziendheid, komt door het veelvuldig gebruik van kleine beeldschermen steeds vaker en op steeds jongere leeftijd voor. Bijziendheid bij kinderen kan worden voorkomen, afgeremd of verholpen door tijdige en regelmatige controle. Zonneveld kan jouw kind goed adviseren of een correctie n …

Lees verder