50 euro merkkorting

Branddays bij Zonneveld Optiek

Deze lente geven de specialisten van enkele topmerken exclusief voor onze klanten* een presentatie van hun nieuwste collectie.

Wij nodigen iedereen uit om langs te komen bij Zonneveld Optiek om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van brillenmode.

Iedereen die op een van deze dagen langskomt bieden we, afhankelijk van het merk, een korting aan tot 50 euro.

Data
Götti eyewear

GÖTTI

BRANDDAYS

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 maart zullen specialisten van Götti exclusief voor de klanten van Zonneveld Optiek hun nieuwste collectie presenteren.

Dit Zwitserse merk combineert traditioneel vakmanschap en technische innovatie om de meest authentieke brillen te produceren.

Voor Götti staat eenvoud centraal, wat zich uit in de harmonieuze proporties en de verfijning van moderne technologie. Brillen die duurzaam zijn, en het individuele karakter van de drager uitdrukken.

Laat je, onder het genot van lekkere hapjes en drankjes, inspireren door de Zwitserse kwaliteit en maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van brillenmode!

Etnia eyewear

ETNIA

BRANDDAYS

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 april geven de specialisten van Etnia exclusief voor onze klanten een presentatie van hun nieuwste collectie.

Etnia laat zich inspireren door de stad waarin ze is geboren en getogen – Barcelona.

Deze stad van kleur, kunst en cultuur is onbevreesd, zo ook de dragers van Etnia Barcelona-brillen. De monturen zijn ontworpen met innovatieve materialen en technieken, en bieden een lichte en comfortabele draagervaring.

Maak kennis met dit Spaanse merk, onder het genot van heerlijke tapas en sangria.
Voel je licht en vrij, en kom langs in de winkel!

 

jfrey eyewear

JF Rey

BRANDDAYS

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 april a.s. geven de specialisten van JFREY exclusief voor onze klanten een presentatie van hun nieuwste collectie.

Wij nodigen je uit langs te komen bij Zonneveld optiek om kennis te maken met dit Franse merk, dat een belichaming is van de Franse grenzeloze kieskeurigheid.

Met zorg wordt het juiste materiaal uitgekozen, dat vervolgens nauwkeurige aanpassingen ondergaat volgens de traditionele Franse technieken. Het resultaat: unieke en eigentijdse brillen, die met hun karakteristieke kleurstellingen haast een kunstwerk zijn te noemen.

Kom langs in de winkel om kennis te maken met de collectie, en te genieten van lekkere hapjes en drankjes!

 

Face a face en Maui Jim eyewear

FACE A FACE & MAUI JIM

BRANDDAYS

Zonneveld wil jou van harte welkom heten om op vrijdag 7 en zaterdag 8 mei aanwezig te zijn bij de presentatie van de Face a Face en Maui Jim collectie.

Met vele zonnige dagen op komst is een zonnebril van het Hawaiiaanse merk Maui Jim een echte must have.

Door de PolarizedPlus-technologie geven deze brillen een uitzonderlijk helder en kleurrijk zicht, de glazen zorgen voor bescherming en de natuurlijke kleuren worden versterkt.

Van Hawaiiaanse sereniteit naar Franse elegantie: ‘Face a Face’ speelt met volumes, vormen, materialen en texturen. De monturen laten zich kenmerken door elegantie en onverwachte kleurcombinaties.

Maak kennis met deze unieke merken en laat je verwennen met een Frans kaasje en een wijnproeverij.

 

 

* In verband met het reguleren van de drukte graag vooraf een telefonische afspraak maken.
  Monturen passen kan bij ons geheel coronaproof.
  Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

 

 

 

Blijf op de hoogte

Zonneveld optiek actueel

Ontdek onze nieuwe collectie

Ontdek onze nieuwe collectie

Ben je toe aan een nieuwe, frisse look? Kom dan langs in onze optiek*, de kans is groot dat je enthousiast wordt van onze nieuwe brillencollectie. Bijvoorbeeld van dit montuur van Dita. Of je valt op een montuur uit de collectie van Barton Perreira, Lindberg, Res/Rei, Mykita of een van onze andere t …

Lees verder
Sportbrillen

30% korting op Zeiss sportglazen

Haal alles uit de lente en dit mooie sportseizoen. Kom daarom langs bij onze optiek voor een nieuwe sportbril op sterkte. Je krijg nu 30% korting bij aankoop van een paar sportglazen van Zeiss. Het team van Zonneveld optiek in Heiloo heeft de juiste vakkennis om jou de perfecte sportbril aan te mete …

Lees verder
Soft Wear contact lenzen

Soft Wear lenzen

Contactlenzen zijn voor vrijwel iedereen geschikt, en Zonneveld Optiek biedt verschillende varianten aan. Nu ook Soft Wear contactlenzen. Deze lenzen onderscheiden zich door het hoge comfort en het beste zicht. Soft Wear lenzen – Dé oplossing voor lensdragers met behoefte aan een leesondersteuning.

Lees verder
Website artikel overzicht

Onze optiekwinkel blijft open.

Ons thuisleven wordt veel aangenamer met een goede bril. Of je jezelf nu verliest in een mooi boek, online vergadert of dat laatste stukje puzzel legt. Nu een multifunctionele bril voor 269,-.

Lees verder
Matttew brillen

MATTTEW brillen

MATTTEW brillen bij Zonneveld Optiek. Monturen moeten opvallen door hun esthetische, originele, creatieve, kleurrijke ontwerp zodat mensen er meerdere van willen hebben, omdat ze willen dat de bril past bij wat ze dragen.

Lees verder
Zeiss kijkprofiel

Mijn Kijkprofiel

Bepaal jouw persoonlijke kijkgewoontes en ontdek de geïndividualiseerde brillenglasoplossing van ZEISS ‘Mijn Kijkprofiel van ZEISS’ laat je zien waar jouw ogen dagelijks aan blootgesteld worden en welke brillenglasoplossing van ZEISS problemen verhelpen kan.

Lees verder
Zeiss SmartLife actie

ZEISS SmartLife brillenglazen

Omdat digitale apparaten een integraal onderdeel van ons leven zijn, hebben we toegang tot een breed netwerk en meer informatie. Continue verbonden zijn is in vele opzichten een zegen, maar het betekent ook dat we zelden uitschakelen – noch onze apparaten, noch onze geest. Hetzelfde geldt voor onze …

Lees verder
Myopie

Kinderen en bijziendheid: kom langs voor de oogcheck

Myopie, ofwel bijziendheid, komt door het veelvuldig gebruik van kleine beeldschermen steeds vaker en op steeds jongere leeftijd voor. Bijziendheid bij kinderen kan worden voorkomen, afgeremd of verholpen door tijdige en regelmatige controle. Zonneveld kan jouw kind goed adviseren of een correctie n …

Lees verder