web analytics
Zonneveld Optiek Cadeaubon

De cadeaubon van Zonneveld Optiek

Leuk om te geven, leuk om te krijgen

Onze cadeaubon zit in een nieuw jasje. Hoewel het heel leuk is iets voor jezelf te kopen, is het vaak nóg leuker iets aan een ander te geven. Aan een familielid, geliefde, vriend, vriendin. Daarom kun je nu bij Zonneveld Optiek naast onze uitgebreide brillencollectie  ook een cadeaubon kopen; altijd leuk om te geven, en te krijgen!
Zo zijn er veel gelegenheden waarbij een cadeaubon van Zonneveld Optiek geschikt is om te geven. Nu we dierbaren voor lange tijd niet hebben kunnen zien, is een cadeaubon een mooi gebaar om te laten zien dat we aan ze denken. Want zoals het gezegde luidt: uit het oog, maar niet uit het hart.

Zonneveld Optiek Cadeaubon

Een bril voor veraf of dichtbij

Zo kun je een ouder een bon geven voor een bril voor veraf of dichtbij.
Veraf: handig voor 1.5 meter bezoekjes en je niet enkel de contouren van elkaars gezicht wilt zien.
Of juist een bril voor dichtbij, zodat er weer boeken kunnen worden gelezen. Of als een afspraak in het echt er nog niet inzit, kan er met een cadeaubon voor een computerbril in ieder geval weer gevideobeld worden.
Ook kun je een cadeaubon geven voor een sportbril, voor een vriend of vriendin, nu we weer samen mogen sporten. Of wat dacht je van een zonnebril, met de zomer in het vooruitzicht.

Genoeg opties dus! De prijs van de cadeaubon kun je zelf bepalen en de bon kan worden gepersonaliseerd met je eigen boodschap.

Kom langs in de winkel van dé opticien van Heiloo. Zonneveld Optiek is blij jou weer persoonlijk te kunnen ontvangen en helpt jou graag verder.

Blijf op de hoogte

Zonneveld optiek actueel

Gratis zonnebril op sterkte

Gratis zonnebril op sterkte

De dagen worden langer en de zon warmer: de lente straalt. Een nieuw seizoen is aangebroken, en de perfecte zonnebril mag natuurlijk niet ontbreken. Bij aankoop van een complete bril ontvang je een zonnebril op sterkte gratis*.

Lees verder
Merk zonnebril op sterkte

Nieuwe collectie zonnebrillen

Ben je toe aan een nieuwe zonnebril? Kom dan langs in onze optiek, de kans is groot dat je enthousiast wordt van onze nieuwe zonnebrillen collectie.

Lees verder
Zonneveld Optiek viert feest

Zonneveld Optiek al 30 jaar uitgesproken

Dit jaar vieren we ons 30 jarig jubileum. Er zijn deze winter héle goede redenen om langs te komen bij Zonneveld Optiek… Lees ook in ons mooie magazine welke acties en activiteiten wij voor je hebben.

Lees verder
Collectie-SS2021 - Yellow Pius

Yellow Plus Japanse monturen

Nieuw in de collectie van Zonneveld Optiek, het japanse merk Yellow Plus. Dit Japanse brillenmerk laat zien dat traditie en nieuwe ontwikkelingen hand in hand gaan.

Lees verder
Sportbrillen

30% korting op Zeiss sportglazen

Haal alles uit de lente en dit mooie sportseizoen. Kom daarom langs bij onze optiek voor een nieuwe sportbril op sterkte. Je krijg nu 30% korting bij aankoop van een paar sportglazen van Zeiss. Het team van Zonneveld optiek in Heiloo heeft de juiste vakkennis om jou de perfecte sportbril aan te mete …

Lees verder
Soft Wear contact lenzen

Soft Wear lenzen

Contactlenzen zijn voor vrijwel iedereen geschikt, en Zonneveld Optiek biedt verschillende varianten aan. Nu ook Soft Wear contactlenzen. Deze lenzen onderscheiden zich door het hoge comfort en het beste zicht. Soft Wear lenzen – Dé oplossing voor lensdragers met behoefte aan een leesondersteuning.

Lees verder
Ontdek onze nieuwe collectie

Ontdek onze nieuwe collectie

Ben je toe aan een nieuwe, frisse look? Kom dan langs in onze optiek*, de kans is groot dat je enthousiast wordt van onze nieuwe brillencollectie. Bijvoorbeeld van dit montuur van Dita. Of je valt op een montuur uit de collectie van Barton Perreira, Lindberg, Res/Rei, Mykita of een van onze andere t …

Lees verder
Matttew brillen

MATTTEW brillen

MATTTEW brillen bij Zonneveld Optiek. Monturen moeten opvallen door hun esthetische, originele, creatieve, kleurrijke ontwerp zodat mensen er meerdere van willen hebben, omdat ze willen dat de bril past bij wat ze dragen.

Lees verder
Zeiss kijkprofiel

Mijn Kijkprofiel

Bepaal jouw persoonlijke kijkgewoontes en ontdek de geïndividualiseerde brillenglasoplossing van ZEISS ‘Mijn Kijkprofiel van ZEISS’ laat je zien waar jouw ogen dagelijks aan blootgesteld worden en welke brillenglasoplossing van ZEISS problemen verhelpen kan.

Lees verder
Zeiss SmartLife actie

ZEISS SmartLife brillenglazen

Omdat digitale apparaten een integraal onderdeel van ons leven zijn, hebben we toegang tot een breed netwerk en meer informatie. Continue verbonden zijn is in vele opzichten een zegen, maar het betekent ook dat we zelden uitschakelen – noch onze apparaten, noch onze geest. Hetzelfde geldt voor onze …

Lees verder
Myopie

Kinderen en bijziendheid: kom langs voor de oogcheck

Myopie, ofwel bijziendheid, komt door het veelvuldig gebruik van kleine beeldschermen steeds vaker en op steeds jongere leeftijd voor. Bijziendheid bij kinderen kan worden voorkomen, afgeremd of verholpen door tijdige en regelmatige controle. Zonneveld kan jouw kind goed adviseren of een correctie n …

Lees verder