web analytics
Merklogos - andy-wolf
  • 4x3_formaat - SS-2020-vooraanzicht-0068-192231-Andy-Wolf
  • 4x3_formaat - SS-2020-vooraanzicht-0070-201015-Andy-Wolf
  • 4x3_formaat - SS-2020-vooraanzicht-0072-182323-Andy-Wolf
  • Andy Wolf montuur
  • 4x3_formaat - SS-2020-vooraanzicht-0092-192224-Andy-Wolf
  • Andy Wolf montuur

Andy Wolf brillen: vintage design in een modern jasje

De hoogwaardige Andy Wolf brillen worden gekenmerkt door een klassiek tintje met moderne details. De ontwerpers van dit merk hebben zich namelijk laten inspireren door mode uit de jaren zeventig en hebben hier vervolgens hun eigen draai aan gegeven. Zo zorgen de handgemaakte, brede metalen monturen voor een krachtige en stijlvolle uitstraling. De opticien van Zonneveld Optiek in Heiloo nodigt je uit om onze collectie te komen bewonderen.

Unieke details zijn de kracht van Andy Wolf brillen

Andy Wolf brillen laten jouw persoonlijkheid spreken. De monturen sluiten naadloos aan bij jouw gezichtsvorm en worden gesierd door unieke details. Denk hierbij aan een origineel printje waardoor de bril nét wat extra flair krijgt of juist een verrassende kleurencombinatie. Dit najaar wordt het assortiment van Andy Wolf verder uitgebreid met prachtige nieuwe brillen uit de #TheNatureOfAndyWolf campagne.

#TheNatureOfAndyWolf: pure en krachtige campagne

Met de campagne #TheNatureOfAndyWolf wordt een nieuwe collectie uitgelicht. Wat je kan verwachten? Andy Wolf brillen omhuld door brede metalen frames, wat resulteert in een pure en krachtige uitstraling. Drie geheel nieuwe modellen zijn gelanceerd en elk design is even uniek. De frames 4757, 4758 en 4759 zijn beschikbaar in verschillende speciale versies: een elegant mat zwart montuur, een unieke meerkleurige bril of een speelse combinatie van zwart met glanzend goud of lichtroze. Allemaal hebben ze hun eigen charme en toveren ze gegarandeerd een glimlach op uw gezicht.

Handgemaakte monturen met nóg meer draagcomfort

Alle Andy Wolf brillen worden met de hand gemaakt. Dit alles gebeurt met de grootste zorg en precisie waardoor optimaal draagcomfort ontstaat. De nieuwe, duurzame MEM-neuskussens zorgen bovendien voor een nóg hoger comfortgehalte. Hierdoor heb je niet eens door dat je een bril op je neus hebt rusten!

Kom je binnenkort onze nieuwe Andy Wolf brillen bekijken? De opticien van Zonneveld Optiek staat voor je klaar in onze winkel in Heiloo. Hopelijk tot snel!

Blijf op de hoogte

Zonneveld optiek actueel

Rob Zonneveld en AZ speler Bruno Martins Indi

Zonneveld Optiek oogzorg leverancier van AZ Alkmaar

Zonneveld Optiek is de trotse oogzorg leverancier voor voetbalclub AZ uit Alkmaar. Door onze expertise in oogmeting en optometrie kunnen de spelers van AZ hun prestaties naar een hoger niveau brengen. Als officiële optiekpartner van de club verzorgen wij professionele oogmetingen en leveren wij de l …

Lees verder
Zonneveld Optiek Cadeaubon

Zonneveld Optiek cadeaubon leuk om te geven

Onze cadeaubon zit in een nieuw jasje. Hoewel het heel leuk is iets voor jezelf te kopen, is het vaak nóg leuker iets aan een ander te geven. Aan een familielid, geliefde, vriend, vriendin. Daarom kun je bij Zonneveld Optiek naast onze uitgebreide brillencollectie ook een cadeaubon kopen!

Lees verder
Collectie-SS2021 - Yellow Pius

Yellows Plus Japanse monturen

Nieuw in de collectie van Zonneveld Optiek, het japanse merk Yellows Plus. Dit Japanse brillenmerk laat zien dat traditie en nieuwe ontwikkelingen hand in hand gaan.

Lees verder
Ontdek onze nieuwe collectie

Ontdek onze nieuwe collectie

Ben je toe aan een nieuwe, frisse look? Kom dan langs in onze optiek*, de kans is groot dat je enthousiast wordt van onze nieuwe brillencollectie. Bijvoorbeeld van dit montuur van Dita. Of je valt op een montuur uit de collectie van Barton Perreira, Lindberg, Res/Rei, Mykita of een van onze andere t …

Lees verder
Matttew brillen

MATTTEW brillen

MATTTEW brillen bij Zonneveld Optiek. Monturen moeten opvallen door hun esthetische, originele, creatieve, kleurrijke ontwerp zodat mensen er meerdere van willen hebben, omdat ze willen dat de bril past bij wat ze dragen.

Lees verder
Zeiss kijkprofiel

Mijn Kijkprofiel

Bepaal jouw persoonlijke kijkgewoontes en ontdek de geïndividualiseerde brillenglasoplossing van ZEISS ‘Mijn Kijkprofiel van ZEISS’ laat je zien waar jouw ogen dagelijks aan blootgesteld worden en welke brillenglasoplossing van ZEISS problemen verhelpen kan.

Lees verder

Blijf op de hoogte

Onze merken

Andy Wolf

Melding colors, forms, materials

Dita

Explore design that finds beauty in purpose.

Etnia

Fighting for a better world

Face a Face

Free, bold, colorful

Götti

Swiss made

Lindberg

Vederlichte monturen

Mykita

Handcrafted eyewear

Res / Rei

Handmade in Italy with love

Rolf

Every frame an unmistakable original

Colibris

Great glasses for small faces

MATTTEW

Originele en kleurrijke monturen

Yellows Plus

Traditioneel ambacht

Tom Ford

Adembenemende kleuren en modellen