web analytics
Merklogos - gotti-logo
  • 4x3_formaat - SS-2020-vooraanzicht-0134-201139-Götti
  • 4x3_formaat - SS-2020-vooraanzicht-0138-201034-Götti
  • 4x3_formaat - SS-2020-vooraanzicht-0142-201020-Götti
  • 4x3_formaat - SS-2020-vooraanzicht-0144-201039-Götti
  • 4x3_formaat - SS-2020-vooraanzicht-0149-191300-Götti
  • 4x3_formaat - SS-2020-vooraanzicht-0151-191320-Götti-1

Götti brillen: authenticiteit in de meest creatieve vorm

‘Authenticiteit = (v) zelfst. naamw, [ auw-ten-ties-i-teit ], voorbeeld: Götti brillen.’ Als wij van Zonneveld Optiek een woordenboek zouden mogen invullen, zou dat er zo uitzien. Met een bril van dit uitgesproken label benadrukt u namelijk uw eigen karakter op een unieke manier. Wilt u de collectie zelf komen bewonderen? Onze opticien neemt u graag mee in de wereld van Götti. Stap gerust eens binnen bij onze winkel Heiloo.

Götti rekent af met ‘framing’

Götti brillen rekenen dit seizoen af met ‘framing’. Er zijn namelijk veel randloze monturen die dit seizoen het merendeel van de collectie innemen. De brillen zonder rand geven de monturen een moderne, strakke en verfijnde look.

Futuristische Götti brillen met 3D-geprinte delen

De Götti brillen zijn deels gemaakt met een 3D-printer. De geprinte delen zijn daardoor van ultralicht en -zacht materiaal wat het glas optimaal beschermt. De poten van de bril zijn gemaakt van flexibel stainless steel. Dit type staal zeer huidvriendelijk, dus u kunt dit montuur zorgeloos dragen… óók als u een gevoelige huid heeft. Tijdens het maken van de monturen komt er tevens geen schroef, lijm of soldering aan te pas. Een sterk staaltje constructie, dus – en een unieke bril.

Op ieder potje past een dekseltje…

…of een Götti bril! Met vele uiteenlopende vormen die variëren van rond en polygoon tot rechthoekig is er altijd een montuur dat uw karakter eruit laat springen. De kleuren van de collectie zijn veelal klassiek zwart, zilver en goud. De 3D-geprinte brillen vindt u in blauw, paars, beige en andere frisse kleuren. Of, zoals Götti het zelf definieert: reduction. Er is niet zoveel nodig om een fantastische bril te maken. Dat bewijzen de nieuwe Götti brillen dubbel en dwars.
Onderstreep uw eigen karakter met een Götti montuur

Veel Götti brillen worden ook als zonnebril aangeboden. Daarnaast is er een aantal Götti zonnebrillen in de nieuwe collectie die pure zelfexpressie uitstralen. De meest creatieve vormen passeren tevens de revue. Waterdruppels, driehoeken en zelfs een pentagon geven u alle ruimte om uzelf uit te kunnen drukken met uw nieuwe zonnebril.

Bent u benieuwd naar de Götti brillen? De opticien van Zonneveld Optiek zoekt graag samen met u de bril die perfect bij u past. Hopelijk tot binnenkort in onze winkel in Heiloo!

Blijf op de hoogte

Zonneveld optiek actueel

Rob Zonneveld en AZ speler Bruno Martins Indi

Zonneveld Optiek oogzorg leverancier van AZ Alkmaar

Zonneveld Optiek is de trotse oogzorg leverancier voor voetbalclub AZ uit Alkmaar. Door onze expertise in oogmeting en optometrie kunnen de spelers van AZ hun prestaties naar een hoger niveau brengen. Als officiële optiekpartner van de club verzorgen wij professionele oogmetingen en leveren wij de l …

Lees verder
Zonneveld Optiek Cadeaubon

Zonneveld Optiek cadeaubon leuk om te geven

Onze cadeaubon zit in een nieuw jasje. Hoewel het heel leuk is iets voor jezelf te kopen, is het vaak nóg leuker iets aan een ander te geven. Aan een familielid, geliefde, vriend, vriendin. Daarom kun je bij Zonneveld Optiek naast onze uitgebreide brillencollectie ook een cadeaubon kopen!

Lees verder
Collectie-SS2021 - Yellow Pius

Yellows Plus Japanse monturen

Nieuw in de collectie van Zonneveld Optiek, het japanse merk Yellows Plus. Dit Japanse brillenmerk laat zien dat traditie en nieuwe ontwikkelingen hand in hand gaan.

Lees verder
Ontdek onze nieuwe collectie

Ontdek onze nieuwe collectie

Ben je toe aan een nieuwe, frisse look? Kom dan langs in onze optiek*, de kans is groot dat je enthousiast wordt van onze nieuwe brillencollectie. Bijvoorbeeld van dit montuur van Dita. Of je valt op een montuur uit de collectie van Barton Perreira, Lindberg, Res/Rei, Mykita of een van onze andere t …

Lees verder
Matttew brillen

MATTTEW brillen

MATTTEW brillen bij Zonneveld Optiek. Monturen moeten opvallen door hun esthetische, originele, creatieve, kleurrijke ontwerp zodat mensen er meerdere van willen hebben, omdat ze willen dat de bril past bij wat ze dragen.

Lees verder
Zeiss kijkprofiel

Mijn Kijkprofiel

Bepaal jouw persoonlijke kijkgewoontes en ontdek de geïndividualiseerde brillenglasoplossing van ZEISS ‘Mijn Kijkprofiel van ZEISS’ laat je zien waar jouw ogen dagelijks aan blootgesteld worden en welke brillenglasoplossing van ZEISS problemen verhelpen kan.

Lees verder

Blijf op de hoogte

Onze merken

Andy Wolf

Melding colors, forms, materials

Dita

Explore design that finds beauty in purpose.

Etnia

Fighting for a better world

Face a Face

Free, bold, colorful

Götti

Swiss made

Lindberg

Vederlichte monturen

Mykita

Handcrafted eyewear

Res / Rei

Handmade in Italy with love

Rolf

Every frame an unmistakable original

Colibris

Great glasses for small faces

MATTTEW

Originele en kleurrijke monturen

Yellows Plus

Traditioneel ambacht

Tom Ford

Adembenemende kleuren en modellen