web analytics
Merklogos - lindberg-logo

  • 4x3_formaat - SS-2020-vooraanzicht-0217-201007-Lindberg
  • 4x3_formaat - SS-2020-vooraanzicht-0117-191504-Lindberg
  • 4x3_formaat - SS-2020-vooraanzicht-0120-201491-Lindberg
  • 4x3_formaat - SS-2020-vooraanzicht-0122-201482-Lindberg
  • 4x3_formaat - SS-2020-vooraanzicht-0128-201489-Lindberg-copy
  • 4x3_formaat - SS-2020-vooraanzicht-0131-201493-Lindberg

LINDBERG brillen zijn klassieke elegantie

LINDBERG brillen behoren tot de top van het brillensegment. En dat is niet zonder reden. De brillen zijn gemaakt van exclusief en hoogwaardig materiaal, waaronder titanium, goud, platina, acetaat en diamant. Een aantal monturen zijn ook beschikbaar in natuurlijk materiaal zoals hoorn. Wil je de luxueuze brillen zelf passen? Kom gerust langs bij de opticien van Zonneveld Optiek in Heiloo.

Unieke brillen in iedere zin van het woord

Als kenner op het gebied van design zie je het meteen: LINDBERG brillen zijn uniek. Ieder montuur wordt namelijk op bestelling gemaakt, met de hand afgewerkt en afzonderlijk genummerd. Uw LINDBERG bril is dus speciaal voor jou gemaakt en aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren, door middel van individuele productie.

Minimalisme met randloos montuur

Met het lichtste montuur dat slechts 1,9 gram weegt, is minimalisme een woord dat in één adem met LINDBERG brillen wordt gebruikt. De monturen omlijnen uw gezicht op de meest flatteuze manier, maar leiden niet af. Zo heb je scherp zicht én laat je jouw gezicht ook zien.

LINDBERG brillen tonen alleen de essentie

Deens design says it all: discreet, gestript en klassiek. De brillen zijn dan ook ontdaan van al het overbodige materiaal: je zult geen schroeven, klinknagels of lassingen vinden in de prachtige monturen. Door deze zorgvuldige eenvoud te combineren met het altijd geraffineerde Deense design zijn de LINDBERG brillen een statement om te dragen.

Uiterst licht en comfortabel door hoogwaardig materiaalgebruik

LINDBERG brillen behoren tot de lichtste en meest comfortabele monturen ter wereld. Toch zijn de brillen ieder ongekend sterk en flexibel, door het gebruik van hoogwaardig materiaal dat duurzaam gewonnen is en met uiterst innovatieve technologie is toegepast.

Ben je benieuwd naar de brillen van LINDBERG? Onze opticien toont je graag de collectie in Heiloo.

Blijf op de hoogte

Zonneveld optiek actueel

Rob Zonneveld en AZ speler Bruno Martins Indi

Zonneveld Optiek oogzorg leverancier van AZ Alkmaar

Zonneveld Optiek is de trotse oogzorg leverancier voor voetbalclub AZ uit Alkmaar. Door onze expertise in oogmeting en optometrie kunnen de spelers van AZ hun prestaties naar een hoger niveau brengen. Als officiële optiekpartner van de club verzorgen wij professionele oogmetingen en leveren wij de l …

Lees verder
Zonneveld Optiek Cadeaubon

Zonneveld Optiek cadeaubon leuk om te geven

Onze cadeaubon zit in een nieuw jasje. Hoewel het heel leuk is iets voor jezelf te kopen, is het vaak nóg leuker iets aan een ander te geven. Aan een familielid, geliefde, vriend, vriendin. Daarom kun je bij Zonneveld Optiek naast onze uitgebreide brillencollectie ook een cadeaubon kopen!

Lees verder
Collectie-SS2021 - Yellow Pius

Yellows Plus Japanse monturen

Nieuw in de collectie van Zonneveld Optiek, het japanse merk Yellows Plus. Dit Japanse brillenmerk laat zien dat traditie en nieuwe ontwikkelingen hand in hand gaan.

Lees verder
Ontdek onze nieuwe collectie

Ontdek onze nieuwe collectie

Ben je toe aan een nieuwe, frisse look? Kom dan langs in onze optiek*, de kans is groot dat je enthousiast wordt van onze nieuwe brillencollectie. Bijvoorbeeld van dit montuur van Dita. Of je valt op een montuur uit de collectie van Barton Perreira, Lindberg, Res/Rei, Mykita of een van onze andere t …

Lees verder
Matttew brillen

MATTTEW brillen

MATTTEW brillen bij Zonneveld Optiek. Monturen moeten opvallen door hun esthetische, originele, creatieve, kleurrijke ontwerp zodat mensen er meerdere van willen hebben, omdat ze willen dat de bril past bij wat ze dragen.

Lees verder
Zeiss kijkprofiel

Mijn Kijkprofiel

Bepaal jouw persoonlijke kijkgewoontes en ontdek de geïndividualiseerde brillenglasoplossing van ZEISS ‘Mijn Kijkprofiel van ZEISS’ laat je zien waar jouw ogen dagelijks aan blootgesteld worden en welke brillenglasoplossing van ZEISS problemen verhelpen kan.

Lees verder

Blijf op de hoogte

Onze merken

Andy Wolf

Melding colors, forms, materials

Dita

Explore design that finds beauty in purpose.

Etnia

Fighting for a better world

Face a Face

Free, bold, colorful

Götti

Swiss made

Lindberg

Vederlichte monturen

Mykita

Handcrafted eyewear

Res / Rei

Handmade in Italy with love

Rolf

Every frame an unmistakable original

Colibris

Great glasses for small faces

MATTTEW

Originele en kleurrijke monturen

Yellows Plus

Traditioneel ambacht

Tom Ford

Adembenemende kleuren en modellen