logo_matttew

  • Matttew brillen
  • Matttew brillen
  • Matttew brillen
  • Matttew brillen
  • Matttew brillen
  • Matttew brillen
  • Matttew brillen

MATTTEW brillen

Originele en kleurrijke monturen

Dat een bril meer is dan alleen een optisch instrument wordt duidelijk als je de brillen van MATTTEW ziet.

Dit Belgische merk is acht jaar geleden gelanceerd door Matthieu Dûchene en Phillipe Herman, die hiervoor werkzaam waren als designers voor verschillende gerenommeerde merken. Voor hen is iedere bril een kunstwerk, waar ieder detail van groot belang is. Deze minutieuze fascinatie is bijna vergelijkbaar met die van een beeldhouwer.

Tussen de rechte lijnen en hoeken wordt met ruimte gespeeld, wat ieder ontwerp bijzonder maakt. “Mensen willen geen brillen meer die een gezicht rond laten lijken of een bril die een te ernstige of intellectuele look geven”.

Monturen moeten opvallen door hun esthetische, originele, creatieve, kleurrijke ontwerp zodat mensen er meerdere van willen hebben, omdat ze willen dat de bril past bij wat ze dragen.

De bril als accessoire

Iedere brillendrager is uniek, en een bril mag hier niet voor onderdoen.
 MATTTEW wordt dan ook gekenmerkt door hun esthetische, originele, creatieve ontwerpen, die zich onderscheiden met hun kleur.
De MATTTEW bril is een verlengstuk van je persoonlijkheid, en laat je kleurrijk door het leven gaan.

De nieuwe MATTTEW collectie is bij Zonneveld verkrijgbaar, en we verwelkomen je graag in de winkel. Wij kunnen jou persoonlijk adviseren welke MATTTEW bril bij jou past.

Blijf op de hoogte

Zonneveld optiek actueel

Website artikel overzicht

Onze optiekwinkel blijft open.

Ons thuisleven wordt veel aangenamer met een goede bril. Of je jezelf nu verliest in een mooi boek, online vergadert of dat laatste stukje puzzel legt. Nu een multifunctionele bril voor 269,-.

Lees verder
Matttew brillen

MATTTEW brillen

MATTTEW brillen bij Zonneveld Optiek. Monturen moeten opvallen door hun esthetische, originele, creatieve, kleurrijke ontwerp zodat mensen er meerdere van willen hebben, omdat ze willen dat de bril past bij wat ze dragen.

Lees verder
Brillen wisselweken

Brillen wisselweken

Zonneveld optiek wil samen met jou 2021 ingaan met een frisse blik. Daarom krijg je bij ons in het nieuwe jaar korting op een groot assortiment merkmonturen. Met kortingen oplopend tot wel 100% op het montuur. Hoe beter het jaar te beginnen dan met een nieuwe bril!

Lees verder
Zeiss kijkprofiel

Mijn Kijkprofiel

Bepaal jouw persoonlijke kijkgewoontes en ontdek de geïndividualiseerde brillenglasoplossing van ZEISS ‘Mijn Kijkprofiel van ZEISS’ laat je zien waar jouw ogen dagelijks aan blootgesteld worden en welke brillenglasoplossing van ZEISS problemen verhelpen kan.

Lees verder

Blijf op de hoogte

Onze merken

Andy Wolf

Melding colors, forms, materials

Dita

Explore design that finds beauty in purpose.

Etnia

Fighting for a better world

Face a Face

Free, bold, colorful

Götti

Swiss made

Lindberg

Vederlichte monturen

Mykita

Handcrafted eyewear

Res / Rei

Handmade in Italy with love

Rolf

Every frame an unmistakable original

Colibris

Great glasses for small faces

MATTTEW

Originele en kleurrijke monturen