web analytics
Merklogos - rolf-logo
  • Correctiemontuur Rolf 181895
  • Correctiemontuur Rolf 191750
  • Correctiemontuur Rolf 191977
  • Correctiemontuur Rolf 191958
  • Rolf montuur
  • Correctiemontuur Rolf 181902

Houten brillen van ROLF Spectacles bij Zonneveld optiek

Een bril recht uit de natuur, die vindt u in de bijzondere collectie van ROLF Spectacles. De monturen van dit merk uit Tirol worden met aandacht voor detail ontworpen en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bij Zonneveld Optiek in Heiloo zijn de brillen van natuurlijke materialen, zoals hout en steen, onderdeel van de uitgebreide brillencollectie.

Bril van hout of steen

De robuuste brillen van ROLF Spectacles passen helemaal bij het modebeeld van nu: natuurlijke materialen worden gecombineerd met karakteristieke lijnen en structuren. Omdat er voor de monturen enkel natuurlijke materialen gebruikt worden, zijn ze ook nog eens anti-allergeen. Iedere bril van ROLF Spectacles is zeer licht van gewicht en zit heerlijk comfortabel. De monturen worden met de hand gemaakt in Tirol, wat u als brildrager verzekert van een authentieke bril van hoge kwaliteit.

 

Innovatie en nieuwe trends

ROLF Spectacles is een merk met een missie: het vernieuwen, innoveren en zetten van trends. Het is niet voor niets dat ze onlangs met de prestigieuze Silmo d’Or naar huis zijn gegaan. Deze optiekprijs is aangereikt aan het Zwitserse merk in de categorie ‘Tehcnology and Innovation’. Kiest u voor een ROLF Spectacles bril, dan haalt u een ware prijswinnaar in huis!

Natuurlijke brillen van steen, hout, bamboe of een combinatie hiervan, dat zijn de bijzondere monturen van ROLF Spectacles. U vindt de collectie bij Zonneveld Optiek in Heiloo, komt u gezellig langs om een bril te passen?

Blijf op de hoogte

Zonneveld optiek actueel

Rob Zonneveld en AZ speler Bruno Martins Indi

Zonneveld Optiek oogzorg leverancier van AZ Alkmaar

Zonneveld Optiek is de trotse oogzorg leverancier voor voetbalclub AZ uit Alkmaar. Door onze expertise in oogmeting en optometrie kunnen de spelers van AZ hun prestaties naar een hoger niveau brengen. Als officiële optiekpartner van de club verzorgen wij professionele oogmetingen en leveren wij de l …

Lees verder
Zonneveld Optiek Cadeaubon

Zonneveld Optiek cadeaubon leuk om te geven

Onze cadeaubon zit in een nieuw jasje. Hoewel het heel leuk is iets voor jezelf te kopen, is het vaak nóg leuker iets aan een ander te geven. Aan een familielid, geliefde, vriend, vriendin. Daarom kun je bij Zonneveld Optiek naast onze uitgebreide brillencollectie ook een cadeaubon kopen!

Lees verder
Collectie-SS2021 - Yellow Pius

Yellows Plus Japanse monturen

Nieuw in de collectie van Zonneveld Optiek, het japanse merk Yellows Plus. Dit Japanse brillenmerk laat zien dat traditie en nieuwe ontwikkelingen hand in hand gaan.

Lees verder
Ontdek onze nieuwe collectie

Ontdek onze nieuwe collectie

Ben je toe aan een nieuwe, frisse look? Kom dan langs in onze optiek*, de kans is groot dat je enthousiast wordt van onze nieuwe brillencollectie. Bijvoorbeeld van dit montuur van Dita. Of je valt op een montuur uit de collectie van Barton Perreira, Lindberg, Res/Rei, Mykita of een van onze andere t …

Lees verder
Matttew brillen

MATTTEW brillen

MATTTEW brillen bij Zonneveld Optiek. Monturen moeten opvallen door hun esthetische, originele, creatieve, kleurrijke ontwerp zodat mensen er meerdere van willen hebben, omdat ze willen dat de bril past bij wat ze dragen.

Lees verder
Zeiss kijkprofiel

Mijn Kijkprofiel

Bepaal jouw persoonlijke kijkgewoontes en ontdek de geïndividualiseerde brillenglasoplossing van ZEISS ‘Mijn Kijkprofiel van ZEISS’ laat je zien waar jouw ogen dagelijks aan blootgesteld worden en welke brillenglasoplossing van ZEISS problemen verhelpen kan.

Lees verder

Blijf op de hoogte

Onze merken

Andy Wolf

Melding colors, forms, materials

Dita

Explore design that finds beauty in purpose.

Etnia

Fighting for a better world

Face a Face

Free, bold, colorful

Götti

Swiss made

Lindberg

Vederlichte monturen

Mykita

Handcrafted eyewear

Res / Rei

Handmade in Italy with love

Rolf

Every frame an unmistakable original

Colibris

Great glasses for small faces

MATTTEW

Originele en kleurrijke monturen

Yellows Plus

Traditioneel ambacht

Tom Ford

Adembenemende kleuren en modellen