web analytics
Serengeti - The most advanced eyewear

  • Serengeti - most advaced eyewear 185392
  • Serengeti - most advaced eyewear 205219
  • Serengeti - most advaced eyewear 205016
  • Serengeti - most advaced eyewear 205134

Serengeti
The most advanced eyewear

Serengeti creëert de technisch meest geavanceerde zonneglazen. De hoogwaardig meekleurende en gepolariseerde lenzen met spectral control® zijn specifiek op maat gemaakt voor de ogen van bestuurders in steeds veranderende omstandigheden. Alle monturen zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en zijn zo gestyled dat ze tijdloos zijn. Zo ook de nieuwe acetaat frames die Serengeti in 2020 op de markt brengt.

 

Photochromic technologie

 Serengeti is een pionier in de ontwikkeling van de meekleurende lenstechnologie. Deze technologie maakt het mogelijk dat de ogen zich kunnen aanpassen aan elk licht. Het resultaat is een glashelder beeld van de omgeving. Deze technologie wordt moleculair ingebracht in elke lens.

 

Serengeti Eyewear

Spectraal control® technology

Spectral Control®-technologie beheert selectief de lichtgolflengte om een betere verzadiging te geven van wat we moeten zien. Net zoals een audio-equalizer de geluidsfrequentie filtert, stemt de lens fijn af en filtert hij kortegolfblauw licht, waardoor er meer rood, groen en geel doorheen komt. Landschappen die met andere lenzen uitgewassen, saai of plat worden, worden met de lenzen van Serengeti gedefinieerd en levendig. Verkeersborden en signalen kunnen met deze lenzen beter worden onderscheiden, terwijl de ogen ontspannen blijven.

Blijf op de hoogte

Zonneveld optiek actueel

Zonneveld Optiek Cadeaubon

Zonneveld Optiek cadeaubon leuk om te geven

Onze cadeaubon zit in een nieuw jasje. Hoewel het heel leuk is iets voor jezelf te kopen, is het vaak nóg leuker iets aan een ander te geven. Aan een familielid, geliefde, vriend, vriendin. Daarom kun je bij Zonneveld Optiek naast onze uitgebreide brillencollectie ook een cadeaubon kopen!

Lees verder

Blijf op de hoogte

Onze merken

Andy Wolf

Melding colors, forms, materials

Dita

Explore design that finds beauty in purpose.

Etnia

Fighting for a better world

Face a Face

Free, bold, colorful

Götti

Swiss made

Lindberg

Vederlichte monturen

Mykita

Handcrafted eyewear

Res / Rei

Handmade in Italy with love

Rolf

Every frame an unmistakable original

Colibris

Great glasses for small faces

MATTTEW

Originele en kleurrijke monturen

Yellows Plus

Traditioneel ambacht

Tom Ford

Adembenemende kleuren en modellen