web analytics
Merklogos - Yellow

  • Collectie-SS2021 - Yellows-Plus-NILS-1BK
  • Collectie-SS2021 - Yellows-Plus-RIX-10
  • Collectie-SS2021 - Yellows-Plus-SEAN-234W
  • Collectie-SS2021 - Yellows-Plus-Oswald-519
  • Collectie-SS2021 - Yellows-Plus-KEN-21W

Yellows Plus

Handgemaakt in titanium

Het Japanse merk Yellows Plus laat zien dat traditie en nieuwe ontwikkelingen hand in hand gaan. Bij Yellows Plus worden jarenlange kennis en ervaring in de traditionele ambacht, gecombineerd met een nieuwe visie op design brilmonturen. Oprichter en ontwerper Toshiaki Yamagishi ziet er met grote passie op toe dat de exclusieve brillen van hoge kwaliteitsnormen zijn, en blijven. Zo wordt de gehele brillen collectie handgemaakt en geproduceerd in titanium.

 

De monturen van Yellows Plus kenmerken zich door hun strakke en krachtige lijnen. Hierdoor zijn de monturen erg licht en voel je bij het dragen de bril amper. Voor dit ultieme draagcomfort worden geen concessies gedaan: de brillen zijn van een prachtige, sterke kwaliteit, met puur titanium als basismateriaal. Deze tijdloze brillen zijn daarom ook sprekend voor de in Japan gewaardeerde kracht, en schoonheid.

 

Collectie-SS2021 - Yellow Pius
Collectie-SS2021 - Yellow Pius

Spreekt dit merk je aan? Kom dan langs bij Zonneveld optiek en wij assisteren je graag bij het vinden van jouw perfecte bril. Onze brillenwinkel kun je vinden Heiloo.

Blijf op de hoogte

Zonneveld optiek actueel

Rob Zonneveld en AZ speler Bruno Martins Indi

Zonneveld Optiek oogzorg leverancier van AZ Alkmaar

Zonneveld Optiek is de trotse oogzorg leverancier voor voetbalclub AZ uit Alkmaar. Door onze expertise in oogmeting en optometrie kunnen de spelers van AZ hun prestaties naar een hoger niveau brengen. Als officiële optiekpartner van de club verzorgen wij professionele oogmetingen en leveren wij de l …

Lees verder
Zonneveld Optiek Cadeaubon

Zonneveld Optiek cadeaubon leuk om te geven

Onze cadeaubon zit in een nieuw jasje. Hoewel het heel leuk is iets voor jezelf te kopen, is het vaak nóg leuker iets aan een ander te geven. Aan een familielid, geliefde, vriend, vriendin. Daarom kun je bij Zonneveld Optiek naast onze uitgebreide brillencollectie ook een cadeaubon kopen!

Lees verder
Collectie-SS2021 - Yellow Pius

Yellows Plus Japanse monturen

Nieuw in de collectie van Zonneveld Optiek, het japanse merk Yellows Plus. Dit Japanse brillenmerk laat zien dat traditie en nieuwe ontwikkelingen hand in hand gaan.

Lees verder
Ontdek onze nieuwe collectie

Ontdek onze nieuwe collectie

Ben je toe aan een nieuwe, frisse look? Kom dan langs in onze optiek*, de kans is groot dat je enthousiast wordt van onze nieuwe brillencollectie. Bijvoorbeeld van dit montuur van Dita. Of je valt op een montuur uit de collectie van Barton Perreira, Lindberg, Res/Rei, Mykita of een van onze andere t …

Lees verder
Matttew brillen

MATTTEW brillen

MATTTEW brillen bij Zonneveld Optiek. Monturen moeten opvallen door hun esthetische, originele, creatieve, kleurrijke ontwerp zodat mensen er meerdere van willen hebben, omdat ze willen dat de bril past bij wat ze dragen.

Lees verder
Zeiss kijkprofiel

Mijn Kijkprofiel

Bepaal jouw persoonlijke kijkgewoontes en ontdek de geïndividualiseerde brillenglasoplossing van ZEISS ‘Mijn Kijkprofiel van ZEISS’ laat je zien waar jouw ogen dagelijks aan blootgesteld worden en welke brillenglasoplossing van ZEISS problemen verhelpen kan.

Lees verder

Blijf op de hoogte

Onze merken

Andy Wolf

Melding colors, forms, materials

Dita

Explore design that finds beauty in purpose.

Etnia

Fighting for a better world

Face a Face

Free, bold, colorful

Götti

Swiss made

Lindberg

Vederlichte monturen

Mykita

Handcrafted eyewear

Res / Rei

Handmade in Italy with love

Rolf

Every frame an unmistakable original

Colibris

Great glasses for small faces

MATTTEW

Originele en kleurrijke monturen

Yellows Plus

Traditioneel ambacht

Tom Ford

Adembenemende kleuren en modellen