web analytics
Brillenglazen
Designer

De juiste match

Het perfecte brillenglas in het mooiste montuur

Bij het uitzoeken van een nieuwe bril wordt in eerste instantie gedacht aan het montuur, het zichtbare element. Iedereen heeft verschillende wensen; de een geeft de voorkeur aan een opvallend model, de ander juist aan neutraal. Stijlvol, of wat dacht je van duurzaam? Een belangrijke keuze, maar niet minder belangrijk zijn de brillenglazen. 

Bij Zonneveld Optiek kun je kiezen uit een groot aantal verschillende soorten glazen, afhankelijk van jouw ogen en zichtbehoeften. Kom langs in de winkel, en laat ons je helpen met het uitzoeken van geschikte brillenglazen. Door het uitvoeren van een oogmeting en je te adviseren in de best passende brillenglazen wordt de keuze overzichtelijk.

4x3_formaat - SS-2020-vooraanzicht-0222-201090-Dita

Enkelvoudige brillenglazen

Dichtbij of veraf

Is het lezen van verkeersborden een onmogelijke opgave? Of zorgen de wazige letters in je boek voor vermoeidheid in plaats van ontspanning? Enkelvoudige brillenglazen zouden voor jou de oplossing kunnen zijn. Enkelvoudige brillenglazen hebben over het gehele glas dezelfde sterkte, en kunnen daarom gebruikt worden bij oogafwijkingen veraf óf dichtbij. Hiermee kun je op elke afstand weer scherp zien.

Enkelvoudige brillenglazen zijn in veel verschillende soorten en varianten verkrijgbaar, en passen in ieder montuur. Dus geen zorgen over een gebrek aan keuze. Laat je adviseren door onze opticiens over de geschikte brillenglazen én het best passende montuur!

Multifocale brillenglazen

De ideale multitasker

Zijn de woorden op zowel verkeersborden als in je boek moeilijk leesbaar? Dan zijn multifocale brillenglazen iets voor jou. Deze brillenglazen zijn bedoeld voor mensen die moeite hebben met veraf én dichtbij kijken. Doordat in multifocale brillenglazen meerdere sterktes worden geslepen, heb je zowel dichtbij als veraf scherp zicht.

Het onderste gedeelde van multifocale glazen fungeert als leesbril, en de rest van de bril is om ‘normaal’ te kijken. En dat zonder verspringing of overgang in het beeld.
Bij zonneveld worden jouw ogen op meer dan 28 punten gemeten. Aan de hand hiervan wordt het glas gemaakt, die de voor jou nodige ondersteuning zal bieden.

Computerbril

Maakt werken veel leuker

Niemand ontkomt eraan; je kijkt ernaar als je wakker wordt, overdag wordt erop gewerkt, en ja, het is vaak het laatste wat je ziet voor het slapengaan. We hebben het uiteraard over ons felbegeerde beeldscherm. Onze ogen zijn het niet gewend om lang achter elkaar op korte afstanden te kijken, maar dit is voor veel mensen wel de dagelijkse realiteit. Met als gevolg vermoeidheid en de kans op rug- of nekklachten. De computerbril is hier een oplossing voor.

De computerbril zorgt ervoor dat je zonder klachten langdurig naar je beeldscherp kan kijken en je geen onnatuurlijke houding hoeft aan te nemen. Met deze speciale bril kun je scherp zien op verschillende (korte) afstanden, wat vermoeidheid voorkomt. Daarnaast passen de speciale brillenglazen in ieder montuur.

Rob Zonneveld

Rob Zonneveld

Alleen de beste zorg
is goed genoeg

Als het om je ogen gaat, is alleen de beste zorg goed genoeg. Onze opticiens zijn in het bezit van het vakdiploma opticien en geven je uitgebreid advies over de verschillende aspecten op het gebied van je ogen en oogzorg. Je krijgt altijd eerst een uitgebreide oogmeting. Ontdekken we iets wat we niet vertrouwen? Dan sturen we je door naar de optometrist of de huisarts.

Onze opticiens zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de optiekwereld. Dus ben je op zoek naar een trendy nieuw montuur met een perfecte pasvorm?
Bij Zonneveld Optiek loop je altijd met het perfecte montuur weer naar buiten.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Maak dan direct een afspraak met één van onze opticiens!