web analytics

Dé opticien voor jouw bril, zonnebril en contactlenzen

Wij zijn inmiddels bijna 30 jaar dé oogzorgspecialist in Heiloo.
Rob Zonneveld: “Een bril moet iets toevoegen en passen bij iemands persoonlijkheid.

Door het scala aan stijlen, trends, materialen, vormen en kleuren is het een uitdaging om de bril te vinden die bij iemand past. Onze vakkundige medewerkers hebben oog voor detail en helpen mensen graag bij het kiezen van het ‘juiste’ montuur. Innovatie hebben wij bij brillenglazen, contactlenzen en oogmetingen hoog in het vaandel staan. Dat hebben wij de afgelopen 30 jaar gedaan en dat blijven we doen.”

Zonneveld Optiek team

Zonneveld Optiek

Producten, kennis en service die je van een echte opticien mag verwachten

Bij Zonneveld Optiek in Heiloo ben je altijd van harte welkom onze uitgebreide collectie brillen en zonnebrillen te komen bewonderen. In onze sfeervolle, moderne optiekzaak aan het Stationsplein van Heiloo (vlakbij Alkmaar) selecteren wij onze eigen collectie.

De monturen uit onze collectie komen voornamelijk van kleine merken, ofwel boetiekmerken. Bij Zonneveld Optiek zul je de producten, kennis en service bemerken die je van een echte opticien mag verwachten.
Onder onze winkel kun je bovendien makkelijk parkeren.

Vakkundige oogmeting én vakman in nachtlenzen

Zonneveld Optiek heeft de meest geavanceerde apparatuur in huis die de huidige markt biedt. We beschikken over specialistische vakkennis om de nieuwste generatie multifocale brillenglazen en multifocale contactlenzen aan te meten. Wist je dat wij ook hofleverancier van contactlenzen voor het AZ-team zijn? Daarnaast zijn we specialist in ‘nachtlenzen’. Nachtlenzen corrigeren (bijziende) ogen tijdens de slaap. Overdag hoef je dan geen contactlezen of bril te dragen. Nachtlenzen voor kinderen kunnen toename van bijziendheid zelfs tegengaan.

Specialist in sportzonnebrillen

Bij ons is elke opticien gespecialiseerd in sportzonnebrillen. Perfect dus voor mensen die houden van een stevige wandeling, een fanatiek rondje fietsen of het uitoefenen van een sportieve bezigheid op het water! Een goede sportzonnebril zorgt er niet alleen voor dat je alles scherp ziet, ook worden verblindende schitteringen door de zon tegengegaan.

Onze experts

Maak kennis met ons team

Bij Zonneveld Optiek werken we met een deskundig team specialisten. Maak alvast kennis met onze opticiens, contactlensspecialisten, en optometristen.