web analytics

Zonnebrillen

Stijlvolle uitgebreide zoncollectie

Bij ons kun je terecht voor zonnebrillen met of zonder sterkte. We hebben een mooie exclusieve collectie zonnebrillen die helemaal up to date is naar de laatste mode. Daarnaast hebben wij ook fraaie sportzonnebrillen in het assortiment.

Zonnebril op sterkte

Met een zonnebril op sterkte behoud je in alle situaties een scherp zicht. Hoe fel de zon ook schijnt. Vooral bij acties in de sneeuw, met laagstaande zon of een nat wegdek,  kan deze je letterlijk verblinden. Dat is niet alleen hinderlijk, maar soms zelfs gevaarlijk.

Als je een bril draagt, kies dan voor een zonnebril op sterkte. De zonneglazen op jouw sterkte beschermen je ogen tegen fel licht en gevaarlijke UV-straling. Bovendien zorgt een hoger contrast voor een optimaal zicht. Ideaal voor situaties waarin je snel moet reageren.

Ook kun je eventueel nog kiezen voor gepolariseerde glazen. Dit is een filter dat de meeste schittering wegneemt en u een rustiger zicht biedt. Kom gerust langs in de winkel om zonnebrillen te passen, onze specialisten geven u graag advies. 

Bij Zonneveld Optiek hebben we een uitgebreide collectie zonnebrillen van topmerken. De zonnebril merken die je bij ons vindt zijn onder andere Ray-Ban, Prada, Sunday Somewhere, Res/Rei, Dolce & Gabbana, Etnia, Face a Face en Maui Jim.

Dolce Gabana

Melding colors, forms, materials

Etnia

Summer mood

Maui Jim

Aloha!

It’s all about the view

Prada

Aandacht voor details

Ray-Ban

Proud to belong

Res / Rei

Handmade in Italy with love

Serengeti

The most advanced eyewear collection

Sunday Somewhere

Inspired by the seventies

Tom Ford

Klassieke vormen en modern design