web analytics

Zonnebrillen

Stijlvolle uitgebreide zoncollectie

Bij ons kunt u terecht voor zonnebrillen met of zonder sterkte. We hebben een mooie exclusieve collectie zonnebrillen die helemaal up to date is naar de laatste mode. Daarnaast hebben wij ook fraaie sportzonnebrillen in het assortiment.

Zonnebril op sterkte

Met een zonnebril op sterkte behoudt u in alle situaties een scherp zicht. Hoe fel de zon ook schijnt. Vooral bij acties in de sneeuw, met laagstaande zon of een nat wegdek,  kan deze u letterlijk verblinden. Dat is niet alleen hinderlijk, maar soms zelfs gevaarlijk.

Als u een bril draagt, kies dan voor een zonnebril op sterkte. De zonneglazen op uw sterkte beschermen uw ogen tegen fel licht en gevaarlijke UV-straling. Bovendien zorgt een hoger contrast voor een optimaal zicht. Ideaal voor situaties waarin u snel moet reageren.

Ook kunt u eventueel nog kiezen voor gepolariseerde glazen. Dit is een filter dat de meeste schittering wegneemt en u een rustiger zicht biedt. Kom gerust langs in de winkel om zonnebrillen te passen, onze specialisten geven u graag advies. 

Dolce Gabana

Melding colors, forms, materials

Etnia

Summer mood

Maui Jim

Aloha!

It’s all about the view

Prada

Aandacht voor details

Ray-Ban

Proud to belong

Res / Rei

Handmade in Italy with love

Serengeti

The most advanced eyewear collection

Sunday Somewhere

Inspired by the seventies