Merklogos - face-a-face-logo
  • 4x3_formaat - SS-2020-vooraanzicht-0002192267-Face-a-Face
  • 4x3_formaat - SS-2020-vooraanzicht-0024-192112-Face-a-Face
  • 4x3_formaat - SS-2020-vooraanzicht-0027-192101-Face-a-face
  • 4x3_formaat - SS-2020-vooraanzicht-0031-192102-Face-a-face-copy
  • 4x3_formaat - SS-2020-vooraanzicht-0033-192234-Face-a-face
  • Face a Face montuur
  • 4x3_formaat - SS-2020-vooraanzicht-0038-191877-Face-a-Face-1

FACE A FACE monturen spelen met vormen en texturen

Uzelf Onderscheiden doet u zonder moeite met FACE A FACE brillen. Dit baanbrekende brillenmerk weet als geen ander hoe kleuren gecombineerd moeten worden en hoe het beste gespeeld kan worden met verschillende vormen en texturen. Een statement maken wordt met een FACE A FACE bril dan ook een eitje! Ervaar het zelf en kom de collectie bewonderen bij Zonneveld Optiek in Heiloo.

 

Tijdeloze moderne monturen

De FACE A FACE brillen vallen op door hun moderne en trendy afwerking. Door de artistieke neusbruggen, dubbele frames en brillenpootjes met geraffineerde details zijn de brillen van dit merk unieke modeaccessoires. De modellen geven een knipoog aan hedendaagse fashion, maar zijn tegelijkertijd tijdloos en suitable voor elke gelegenheid.

FACE A FACE brillen passen bij elke look

De nieuwe collectie FACE A FACE brillen vangt wederom hoge ogen. Neem bijvoorbeeld het opvallend roze met geel montuur. Door het doorzichtige frame van acetaat heeft de bril enerzijds een subtiele ‘binnenkomst’ en anderzijds een trendy touch, dit door de catchy kleuren. Bent u meer zoekende naar een basic bril? Ook deze vind je in de collecties van F&F. Met de chique en donkere monturen creëert u een krachtig en stijlvol voorkomen.

 

Haal het mooiste uit uzelf én uw outfit

Ben je dus op zoek naar een modieuze bril die jouw gezicht laat spreken? Dan vind je in de nieuwe collectie FACE A FACE brillen zeker weten het montuur dat je laat stralen. Ohja, laten we ook niet vergeten te vertellen dat de kwaliteit van de brillen tot in de details perfect is. Geen reden voor twijfel dus: een bril van het hoogwaardige label maakt uw leven écht een stukje mooier!

Nieuwsgierig geworden naar de FACE A FACE brillen? Breng gerust een bezoek aan Zonneveld Optiek in Heiloo. Onze opticien helpt je graag bij het uitzoeken van een gloednieuw FACE A FACE montuur.

Blijf op de hoogte

Zonneveld optiek actueel

Website artikel overzicht

Onze optiekwinkel blijft open.

Ons thuisleven wordt veel aangenamer met een goede bril. Of je jezelf nu verliest in een mooi boek, online vergadert of dat laatste stukje puzzel legt. Nu een multifunctionele bril voor 269,-.

Lees verder
Matttew brillen

MATTTEW brillen

MATTTEW brillen bij Zonneveld Optiek. Monturen moeten opvallen door hun esthetische, originele, creatieve, kleurrijke ontwerp zodat mensen er meerdere van willen hebben, omdat ze willen dat de bril past bij wat ze dragen.

Lees verder
Brillen wisselweken

Brillen wisselweken

Zonneveld optiek wil samen met jou 2021 ingaan met een frisse blik. Daarom krijg je bij ons in het nieuwe jaar korting op een groot assortiment merkmonturen. Met kortingen oplopend tot wel 100% op het montuur. Hoe beter het jaar te beginnen dan met een nieuwe bril!

Lees verder
Zeiss kijkprofiel

Mijn Kijkprofiel

Bepaal jouw persoonlijke kijkgewoontes en ontdek de geïndividualiseerde brillenglasoplossing van ZEISS ‘Mijn Kijkprofiel van ZEISS’ laat je zien waar jouw ogen dagelijks aan blootgesteld worden en welke brillenglasoplossing van ZEISS problemen verhelpen kan.

Lees verder

Blijf op de hoogte

Onze merken

Andy Wolf

Melding colors, forms, materials

Dita

Explore design that finds beauty in purpose.

Etnia

Fighting for a better world

Face a Face

Free, bold, colorful

Götti

Swiss made

Lindberg

Vederlichte monturen

Mykita

Handcrafted eyewear

Res / Rei

Handmade in Italy with love

Rolf

Every frame an unmistakable original

Colibris

Great glasses for small faces

MATTTEW

Originele en kleurrijke monturen