web analytics
Merklogos - res-rei
  • 4x3_formaat - SS-2020-vooraanzicht-0046-191893-Res-Rei
  • 4x3_formaat - SS-2020-vooraanzicht-0047-201220-Res-Rei
  • 4x3_formaat - SS-2020-vooraanzicht-0055-201234-Res-Rei
  • Res Rei montuur
  • Correctiemontuur - Dita 2010088
  • Res / Rei montuur 181882

RES/REI brillen en zonnebrillen: stijlvol de straat op

Uitgesproken, kleurrijk, maar bovenal modieus. Dat zijn de primaire eigenschappen van de Italiaanse RES/REI brillen en zonnebrillen. De handgemaakte monturen zijn met liefde én vakmanschap gemaakt. Een belangrijk detail is tevens dat zowel het design als de productie van het label wordt gerealiseerd in het land van de mode: Italië.

Modieuze monturen made in Italy

De designers van de RES/REI brillen hebben er bewust voor gekozen om de brillen te laten ontwerpen in het land van goed eten, vooruitstrevende mode en prachtige landschappen. Italie staat immers bekend om kwaliteit in de breedste zin van het woord, zo ook als het aankomt op het vervaardigen van brillen. Daarnaast kan het label door de lokalisatie het transport van de goederen beperken en daarmee de CO2-voetafdruk verkleinen. Zo zijn de designs niet alleen kwalitatief hoogwaardig en modieus, maar ook passend binnen de levensstijl van de miliebewuste mensen onder ons.

Diverse RES/REI brillen voor uiteenlopende persoonlijkheden

Als we de nieuwe collectie RES/REI brillen met één woord zouden moeten omschrijven, is dat ongetwijfeld ‘divers’. Zo dankt de Steden collectie zijn naam aan Italiaanse steden, is de Bloemen collectie geïnspireerd door de natuur en de Diva’s collectie in het leven geroepen door de wereld van de opera. Dit is overigens slecht een greep uit alle collecties en daarmee een verrassend voorproefje op wat het merk je nog meer te bieden heeft.

Heb je een zwak voor de laatste mode en wil je een handgemaakte en Italiaans montuur dat met liefde is gemaakt? De opticien van Zonneveld Optiek in Heiloo laat je graag kennis maken met de nieuwe RES/REI brillen en zonnebrillen, uiteraard onder het genot van een vers gezet kopje koffie of thee.

Blijf op de hoogte

Zonneveld optiek actueel

Rob Zonneveld en AZ speler Bruno Martins Indi

Zonneveld Optiek oogzorg leverancier van AZ Alkmaar

Zonneveld Optiek is de trotse oogzorg leverancier voor voetbalclub AZ uit Alkmaar. Door onze expertise in oogmeting en optometrie kunnen de spelers van AZ hun prestaties naar een hoger niveau brengen. Als officiële optiekpartner van de club verzorgen wij professionele oogmetingen en leveren wij de l …

Lees verder
Zonneveld Optiek Cadeaubon

Zonneveld Optiek cadeaubon leuk om te geven

Onze cadeaubon zit in een nieuw jasje. Hoewel het heel leuk is iets voor jezelf te kopen, is het vaak nóg leuker iets aan een ander te geven. Aan een familielid, geliefde, vriend, vriendin. Daarom kun je bij Zonneveld Optiek naast onze uitgebreide brillencollectie ook een cadeaubon kopen!

Lees verder
Collectie-SS2021 - Yellow Pius

Yellows Plus Japanse monturen

Nieuw in de collectie van Zonneveld Optiek, het japanse merk Yellows Plus. Dit Japanse brillenmerk laat zien dat traditie en nieuwe ontwikkelingen hand in hand gaan.

Lees verder
Ontdek onze nieuwe collectie

Ontdek onze nieuwe collectie

Ben je toe aan een nieuwe, frisse look? Kom dan langs in onze optiek*, de kans is groot dat je enthousiast wordt van onze nieuwe brillencollectie. Bijvoorbeeld van dit montuur van Dita. Of je valt op een montuur uit de collectie van Barton Perreira, Lindberg, Res/Rei, Mykita of een van onze andere t …

Lees verder
Matttew brillen

MATTTEW brillen

MATTTEW brillen bij Zonneveld Optiek. Monturen moeten opvallen door hun esthetische, originele, creatieve, kleurrijke ontwerp zodat mensen er meerdere van willen hebben, omdat ze willen dat de bril past bij wat ze dragen.

Lees verder
Zeiss kijkprofiel

Mijn Kijkprofiel

Bepaal jouw persoonlijke kijkgewoontes en ontdek de geïndividualiseerde brillenglasoplossing van ZEISS ‘Mijn Kijkprofiel van ZEISS’ laat je zien waar jouw ogen dagelijks aan blootgesteld worden en welke brillenglasoplossing van ZEISS problemen verhelpen kan.

Lees verder

Blijf op de hoogte

Onze merken

Andy Wolf

Melding colors, forms, materials

Dita

Explore design that finds beauty in purpose.

Etnia

Fighting for a better world

Face a Face

Free, bold, colorful

Götti

Swiss made

Lindberg

Vederlichte monturen

Mykita

Handcrafted eyewear

Res / Rei

Handmade in Italy with love

Rolf

Every frame an unmistakable original

Colibris

Great glasses for small faces

MATTTEW

Originele en kleurrijke monturen

Yellows Plus

Traditioneel ambacht

Tom Ford

Adembenemende kleuren en modellen