web analytics

Maak snel een afspraak.

Scherp zien zonder bril of lenzen

Nachtlenzen

Je ogen worden gecorrigeerd terwijl je slaapt

Overdag zorgeloos scherp zien zonder bril of lenzen? Er gaat een wereld voor je open met nachtlenzen.
Je draagt nachtlenzen als je slaapt. Terwijl je slaapt, corrigeren de lenzen je ogen. Overdag kan je dan scherp zien zonder bril of lenzen.

Nachtlenzen zijn een goede oplossing als je overdag last hebt van je lenzen, door bijvoorbeeld droge ogen of vuiltjes achter de lens. Nachtlenzen geven je comfort en vrijheid wanneer dit het belangrijkst is, namelijk als je wakker bent.

Nachtlenzen zijn ideaal
Het dragen van nachtlenzen is dé manier om vrijuit te kunnen sporten. Of je nu hardloopt, tennist, hockeyt of zwemt, met nachtlenzen kan je je volledig focussen op je sport en de wedstrijd. Je draagt overdag geen lenzen of bril, en toch zie je alles haarscherp zonder zorgen over het verliezen van je lenzen, het beslaan van je brillenglazen of geïrriteerde ogen bij het dragen van lenzen.

Maar ook tijdens de vakantie of als je ’s avonds uitgaat, kan je precies doen waar jij zin in hebt. Je hoeft niet bang te zijn dat je lenzen aan het einde van de dag minder lekker zitten. Want nachtlenzen draag je als je slaapt.
En ook als je gewoon geen bril wilt, kunnen nachtlenzen voor jou de ideale oplossing zijn.

Nachtlenzen zijn dé oplossing voor ‘s nachts en overdag
• Als je overdag geen bril of lenzen wilt dragen.
• Als je al lenzen draagt, maar last hebt van droge, geïrriteerde of vermoeide ogen.
• Als je vaak last hebt van vuil of stofjes achter je lenzen «als je last hebt van hooikoorts.
• Als je vrijuit wilt sporten.
• Als je een alternatief zoekt voor een laserbehandeling.

Hoe werken nachtlenzen
Nachtlenzen zet je in voordat je naar bed gaat. Terwijl jij slaapt, corrigeren de lenzen je ogen. Nachtlenzen raken eigenlijk niet je ogen, maar drijven op je traanfilm. Door de speciale vorm van de lens zorgt de traanfilm ervoor dat de voorkant van je hoornvlies iets platter wordt. Daar voel je helemaal niets van. De volgende ochtend haal je de lenzen uit. 

Je kunt dan zonder bril of lenzen één of twee dagen scherp zien. Als je, om wat voor reden dan ook, stopt met het dragen van nachtlenzen, dan keren je ogen vanzelf terug naar hun oorspronkelijke vorm.

Bij Zonneveld Optiek vertellen we je graag meer over nachtlenzen.
Maak vooraf even een telefonische afspraak.
Telefoon: 072 533 1275

Blijf op de hoogte

Zonneveld optiek actueel

Rob Zonneveld en AZ speler Bruno Martins Indi

Zonneveld Optiek oogzorg leverancier van AZ Alkmaar

Zonneveld Optiek is de trotse oogzorg leverancier voor voetbalclub AZ uit Alkmaar. Door onze expertise in oogmeting en optometrie kunnen de spelers van AZ hun prestaties naar een hoger niveau brengen. Als officiële optiekpartner van de club verzorgen wij professionele oogmetingen en leveren wij de l …

Lees verder
Daglenzen

Ontdek het gemak van daglenzen

Steeds meer mensen ontdekken het gemak en de voordelen van daglenzen. Dit komt omdat daglenzen heel gebruiksvriendelijk, super hygiënisch en comfortabel te dragen zijn. Als je van zo min mogelijk gedoe houdt en bijvoorbeeld ook tijdens het sporten of op vakantie lenzen wil dragen zijn daglenzen idea …

Lees verder
Zonneveld Optiek Cadeaubon

Zonneveld Optiek cadeaubon leuk om te geven

Onze cadeaubon zit in een nieuw jasje. Hoewel het heel leuk is iets voor jezelf te kopen, is het vaak nóg leuker iets aan een ander te geven. Aan een familielid, geliefde, vriend, vriendin. Daarom kun je bij Zonneveld Optiek naast onze uitgebreide brillencollectie ook een cadeaubon kopen!

Lees verder
Collectie-SS2021 - Yellow Pius

Yellows Plus Japanse monturen

Nieuw in de collectie van Zonneveld Optiek, het japanse merk Yellows Plus. Dit Japanse brillenmerk laat zien dat traditie en nieuwe ontwikkelingen hand in hand gaan.

Lees verder
Ontdek onze nieuwe collectie

Ontdek onze nieuwe collectie

Ben je toe aan een nieuwe, frisse look? Kom dan langs in onze optiek*, de kans is groot dat je enthousiast wordt van onze nieuwe brillencollectie. Bijvoorbeeld van dit montuur van Dita. Of je valt op een montuur uit de collectie van Barton Perreira, Lindberg, Res/Rei, Mykita of een van onze andere t …

Lees verder
Matttew brillen

MATTTEW brillen

MATTTEW brillen bij Zonneveld Optiek. Monturen moeten opvallen door hun esthetische, originele, creatieve, kleurrijke ontwerp zodat mensen er meerdere van willen hebben, omdat ze willen dat de bril past bij wat ze dragen.

Lees verder
Zeiss kijkprofiel

Mijn Kijkprofiel

Bepaal jouw persoonlijke kijkgewoontes en ontdek de geïndividualiseerde brillenglasoplossing van ZEISS ‘Mijn Kijkprofiel van ZEISS’ laat je zien waar jouw ogen dagelijks aan blootgesteld worden en welke brillenglasoplossing van ZEISS problemen verhelpen kan.

Lees verder
Zeiss SmartLife actie

ZEISS SmartLife brillenglazen

Omdat digitale apparaten een integraal onderdeel van ons leven zijn, hebben we toegang tot een breed netwerk en meer informatie. Continue verbonden zijn is in vele opzichten een zegen, maar het betekent ook dat we zelden uitschakelen – noch onze apparaten, noch onze geest. Hetzelfde geldt voor onze …

Lees verder
Myopie

Kinderen en bijziendheid: kom langs voor de oogcheck

Myopie, ofwel bijziendheid, komt door het veelvuldig gebruik van kleine beeldschermen steeds vaker en op steeds jongere leeftijd voor. Bijziendheid bij kinderen kan worden voorkomen, afgeremd of verholpen door tijdige en regelmatige controle. Zonneveld kan jouw kind goed adviseren of een correctie n …

Lees verder